bruisende zaken

Passie voor bloemen

Passie voor bloemen

31-08-2018

Creatief bezig zijn en de mooiste creaties samenstellen van bloemen is al van kinds af aan een passie van Mandy. Een passie die ze sinds een aantal jaar fulltime uit kan voeren in haar eigen bloemenzaak in Deurne.

“Ik kan mijn passie en gevoel kwijt in mijn werk”

Spannende stap “3,5 jaar geleden kreeg ik de kans om deze bloemenzaak over te nemen. Ik had hier ooit stage gelopen en de eigenaar wilde met pensioen.” Hoewel het altijd al haar droom was om ooit haar eigen bloemenzaak te hebben, vond Mandy het toch een zeer spannende keuze. “Ik was namelijk pas 21. Maar het was wel een ontzettend mooie kans. Een mooie zaak in het dorp waar ik woon, waar ik de mensen ken, wanneer zou er ooit nog zoiets op mijn pad komen? Hoe spannend ook, ik hakte dus toch de knoop door en begon voor mijzelf. Een betere keuze had ik niet kunnen maken.” Bloemen en woonaccessoires In deze gezellige, huiselijk ingerichte bloemenzaak slaagt iedereen volgens Mandy wel voor een mooi boeket naar wens. “Rouw- en trouwwerk, losse bloemen waarmee boeketten samengesteld kunnen worden en kant-en-klare boeketten voor mensen die wat meer haast hebben. Daarnaast heb ik ook diverse woonaccessoires aan het assortiment toegevoegd en daar wil ik de komende tijd eigenlijk nog wat meer in groeien. Een goede aanvulling waar ook zeker vraag naar is.” Altijd vers Het leuke van haar werk vindt Mandy dat ze er echt haar passie en gevoel in kwijt kan. “En dat zien de mensen ook aan het werk dat ik lever. De mooiste boeketten tegen een zeer goede prijs-kwaliteitverhouding. De kwaliteit van de bloemen die ik verkoop moet namelijk gewoon goed zijn. Ik ga dan ook meerdere keren per week naar de bloemenveiling zodat de bloemen waar ik mee werk ook echt vers zijn. Kom gewoon zelf eens kijken wat we allemaal te bieden hebben en laat je verrassen.”

Mandy’s Bloemenhuis | Stationsstraat 92, Deurne | 0493-312113 | www.mandysbloemenhuis.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


BRUIST PUZZELS


EDITIE VAN DE MAAND

De Peel Bruist
Klik om het magazine te lezen


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).