column

Steun Pink Ribbon

Steun Pink Ribbon

30-09-2018

Quinty Trustfull zet zich op een enorm betrokken wijze in als ambassadeur voor Pink Ribbon. Hierbij onderstreept zij het belang van bijvoorbeeld vroege diagnose en voorlichting over de risico’s voor borstkanker.

In Nederland krijgt één op de zeven vrouwen de diagnose borstkanker. De overlevingskansen zijn de afgelopen decennia aanzienlijk gestegen. Toch sterven er jaarlijks nog meer dan drieduizend mensen aan de ziekte. Steun Pink Ribbon, want meer onderzoek is nog steeds hard nodig

Kom in actie en maak meer borstkankeronderzoek mogelijk! Wandel. Ren. Fiets. Bak koekjes of doneer je verjaardag. Het maakt niet uit wat je doet, zolang je maar iets doet tegen borstkanker. Meer informatie over zelf in actie komen vind je op www.voorpinkribbon.nl

Bestel de nieuwe Pink Ribbon Armband en maak meer onderzoek mogelijk. De nieuwe Pink Ribbon Armband bestaat uit vier verschillende armbandjes die ook los van elkaar gedragen kunnen worden. Een leuk cadeautje voor jezelf of een dierbare. De armband kost € 9,99 en per verkocht exemplaar wordt € 4,26 gedoneerd aan borstkankeronderzoek. Bestel jouw armband op www.pinkribbon.nl.

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


BRUIST PUZZELS


EDITIE VAN DE MAAND

De Peel Bruist
Klik om het magazine te lezen


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).