bruisende zaken

Mode voor  hippe Kids van 0 - 16 jaar

Mode voor hippe Kids van 0 - 16 jaar

30-09-2018

Ruim drie jaar geleden opende Demi van Veghel de deuren van haar eigen kinderkledingwinkel, een keuze waar ze nog geen seconde spijt van heeft gehad. “Ik zie elke dag weer als een leuke uitdaging.”

Het idee “Eigenlijk wilde ik altijd al iets met kinderen doen. Mijn eerste gedachte ging daarbij uit naar lesgeven, maar ik ontdekte al snel dat ik het veel leuker vond om kinderen mooi aan te kleden dan om ze iets te leren. Vandaar dat ik in eerste instantie als hobby ben begonnen met het inkopen van wat kinderkleding voor mensen uit mijn omgeving. Een hobby die zich inmiddels heeft uitgebreid tot mijn eigen kinderkledingzaak. Geweldig om elke dag met mode bezig te zijn en kinderen in iets nieuws te mogen steken. Het voelt dan ook niet echt als werk.” Collectie “Bij New Kids by Demi vind je een heel breed assortiment aan kleding voor kinderen van nul tot en met zestien jaar; van maatje 176 tot maat 44 en dat voor zowel jongens als meisjes. Hoofdzakelijk stoere kleding van de redelijk populaire merken, maar eigenlijk vind je bij mij voor elke portemonnee wel wat wils. De collectie wisselt overigens regelmatig. Ik doe zelf de inkoop en voeg eigenlijk elke drie weken weer wat nieuwe items toe zodat het voor mijn klanten altijd leuk blijft om even te komen snuffelen.” Alleen kleding? “Behalve kleding verkoop ik ook wat bijpassende accessoires zoals petten, riemen, armbandjes en leuke spulletjes voor op de kinderkamer. Niet alleen leuk om voor je eigen kind te kopen, maar zeker ook om cadeau te doen. Loop gewoon eens binnen en laat je verrassen”.

New Kids by Demi | Eigenaar: Demi van Veghel | Virmundtstraat 6a Gemert | 0492-364545

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


BRUIST PUZZELS


EDITIE VAN DE MAAND

De Peel Bruist
Klik om het magazine te lezen


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).