column

Inspiratie nodig voor je tuinhuis?

Inspiratie nodig voor je tuinhuis?

31-10-2018

Al jarenlang is het ontwerpen en vervaardigen van landelijke of moderne tuinhuizen, veranda’s, buitenkamers en meer oplossingen op maat onze specialiteit. Onze passie voor hout en voor alles wat met heerlijk buitenleven samenhangt is overal in ons bedrijf voelbaar.

We hebben ook de leukste accessoires om je tuinhuis helemaal af te maken!

In onze sfeervolle showroom ben je van harte welkom om inspiratie op te doen

Ook word je voorzien van deskundig advies. We denken graag met je mee om uiteindelijk een duurzaam product te kunnen leveren waar je vele jaren plezier aan beleeft

Al onze producten worden met oog voor detail vervaardigd in eigen fabriek waar onze vakbekwame medewerkers uitsluitend werken met de beste materialen. Een team van gemotiveerde vakmensen zorgt er tenslotte voor dat jouw tuinhuis met zorg wordt geplaatst

We staan open voor al jouw wensen en maken er samen iets moois van! Graag tot ziens!

Celsiusstraat 8 Wijchen | 024-6416466 www.jandeboertuinhuizen.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


BRUIST PUZZELS


EDITIE VAN DE MAAND

De Peel Bruist
Klik om het magazine te lezen


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).