COLUMN

Face-bar esthetiek Ooglidcorrectie

Face-bar esthetiek Ooglidcorrectie

31-10-2018

Heeft u last van overhangende oogleden, afhangende wenkbrauwen, wallen of rimpelvorming rond de ogen? Dan kan een ooglidcorrectie voor u een passende oplossing zijn. Deze relatief kleine ingreep kan zorgen voor een groot resultaat. Na een ooglidcorrectie ziet u er jonger, frisser en minder vermoeid uit.

Behandeling en mogelijkheden Een ooglidcorrectie van de bovenoogleden is een kleine operatieve ingreep onder lokale verdoving. De reden waarom er zoveel ooglidcorrecties worden uitgevoerd, is dat door het minder elastisch worden van de huid de oogleden slapper worden en uitzakken. Bij de bovenoogleden heeft dit als direct gevolg dat een huidplooi van het bovenooglid op de wimpers gaat rusten, waardoor het openen van het oog moeilijk wordt. Ooglidcorrecties van de bovenoogleden worden veelal ook uitgevoerd vanwege klachten van zware oogleden, een drukkend gevoel op de bovenoogleden en hoofdpijnklachten. Door het zakken van het voorhoofd met daarbij ook de wenkbrauwen, kan het probleem van de huid van de bovenoogleden eerder tot een probleem en dus een indicatie voor een bovenooglidcorrectie leiden. Indien de wenkbrauwen te laag zijn gezakt, is een correctie van de bovenoogleden niet de juiste oplossing. In dat geval moet er een wenkbrauwlift worden uitgevoerd, al dan niet gecombineerd met een bovenooglidcorrectie

Ruime ervaring in het uitvoeren van ooglidcorrecties Bij Ceulen Huidkliniek kunt u terecht voor een bovenooglidcorrectie, onderooglidcorrectie of een combinatie van beide. Zowel operatief als met behulp van de CO2 laser. Alle ooglidcorrecties worden uitgevoerd door Dr. Roeland Ceulen en Drs. Judith Vermazeren, met hen vele jaren ervaring in cosmetische en operatieve behandelingen bent u verzekerd van een mooi resultaat

Samen met het strenge kwaliteitsbeleid en de aandacht voor de cliënt bent u bij Ceulen Huidkliniek verzekerd van topzorg!

www.eigentijdsezorg.nl | Eigenaar: Dr. Roeland Ceulen, dermatoloog Stationsstraat 1, Helmond | 0492-792939

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


BRUIST PUZZELS


EDITIE VAN DE MAAND

De Peel Bruist
Klik om het magazine te lezen


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).