column

Acne weg ermee!

Acne weg ermee!

31-10-2018

DSTRESS is dé specialist op het gebied van acnebehandelingen in Helmond en omgeving. In hartje Stiphout werkt een enthousiast team van specialisten dagelijks in een bijzonder sfeervolle en professionele omgeving aan huidverbetering.

Verstoppen hoeft niet meer

Door middel van een vierstappenplan pakt DSTRESS acne doeltreffend en met resultaat aan, zo blijkt uit een slagingspercentage van maar liefst 80 tot 95%! Eigenaresse van DSTRESS Iris Callaars legt uit: “Enkele jaren geleden hebben wij zelf een vierstappenplan ontwikkeld om acne te behandelen. Door de acne zowel van de binnen- als buitenkant aan te pakken, zijn de resultaten verbluffend. Niet alleen tieners maar ook volwassenen kunnen te maken krijgen met acne en ontstekingen. Iedereen kan terecht bij ons; jong of oud, man of vrouw, meisje of jongen (jongeren onder begeleiding van een ouder) en in de meeste gevallen wordt de behandeling ook vergoed door de zorgverzekeraar.” “Hoe de behandeling er precies uit komt te zien en wat je kunt verwachten, leggen we je graag uit tijdens een gratis intakegesprek”, besluit Iris. “Onze specialisten kunnen het niet alleen maar werken samen met jou om de acné succesvol aan te pakken!”

UW ACNE SPECIALIST • Vergoeding zorgverzekeraar • 4 Stappenplan • Gratis intake • Behandeling van binnen en buiten • 80-95% afname acne • Jarenlang ervaring

DSTRESS is gevestigd in Stiphout (Helmond) aan de Dorpsstraat 125. Wil jij écht van je acne af? Bel dan vandaag nog voor een gratis intakegesprek via 0492-841294 of loop gerust even binnen. Voel je welkom! Voor alle overige info: www.dstress-beauty.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND

De Peel Bruist
Klik om het magazine te lezen


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).