column

Specialist in haarwerken, hoofdhuid- & haarproblemen

Specialist in haarwerken, hoofdhuid- & haarproblemen

31-10-2018

Salon 2.0 is speciaal voor diegenen die te maken hebben of krijgen met haarverlies. Voor mensen die klachten hebben aan/op de hoofdhuid en daar een goed en deskundig advies over willen hebben.

Voor vragen of meer info, mail me gerust. www.salon2punt0.nl dermasalon@gmail.com

Huidproblemen en dunner wordend haar, Psoriasis, eczeem, acne, berg, schilfers, jeuk, te vet, te droog, te dun... Allerlei klachten die zorgen voor onrust op de hoofdhuid en misschien wel wat onzekerheid. Een aantal van deze klachten zijn niet te genezen maar misschien wel prima te verzachten. Sommige klachten zijn wellicht te verhelpen. Ik maak gebruik van mijn dermatologische kennis, uw informatie en ga met een scoop de huid en het haar analyseren, daaruit volgt een advies met wat de mogelijkheden zouden kunnen zijn. Hiervoor werk ik met producten van Mediceuticals. Dit zijn producten speciaal ontwikkeld voor medicinale klachten en mogen worden verkocht door goed opgeleide kappers

Bij Salon 2.0 is privacy en aandacht de kernvoorwaarde, daarom alleen op afspraak geopend.

Salon 2.0 | Specialist in haarwerken, hoofdhuid- & haarproblemen Ommelseweg 55, Asten | +31 6 3619 4803 dermasalon2.0@gmail.com | www.salon2punt0.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND

De Peel Bruist
Klik om het magazine te lezen


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).