bruisende zaken

Genieten van het seizoen

Genieten van het seizoen

01-12-2018

Brasserie Kop of Munt stoomt zich klaar voor de sfeervolle & warme winterdagen!

De bladeren vallen van de bomen, de herfst is aanwezig en de voorbereidingen voor de winterdagen zijn al in volle gang. U kunt weer gaan genieten van onze speciale warme chocomels met als nieuwkomer de warme chocomel white Bueno! Met slagroom, karamelsaus, witte bueno & maltezers

Halverwege oktober zijn we gestart met een nieuwe lunch- & dinerkaart waar u ook onze heerlijke winterse gerechten weer terug ziet, zoals de rijkgevulde goulashsoep, ons stoofpotje & een huisgemaakt broodje Pulled Beef

Op vrijdag t/m zondag zijn wij geopend voor zowel lunch als diner. Op deze avonden kunt u uitgebreid tafelen met uw gezelschap en genieten van de Shared Dining vleesgerechten. U kunt met uw gezelschap genieten van hetzelfde stuk vlees, in zijn geheel geserveerd of probeer de Runderij Deluxe; een combinatie van malse stukken vlees zoals de ossenhaas, picanha, flat iron steak en een ribeye steak

Tijdens de feestdagen zijn wij geopend op 1e & 2e Kerstdag, met om 13:00 uur een kerstbrunch. U kunt reserveren om a la carte te dineren. Meer informatie vindt u op www.brasseriekopofmunt.nl. Reserveren is al mogelijk telefonisch of online.

Kerkstraat 21, Gemert | 0492-347371 www.brasseriekopofmunt.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


BRUIST PUZZELS


EDITIE VAN DE MAAND

De Peel Bruist
Klik om het magazine te lezen


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).