Column

Overmatig zweten

Overmatig zweten

01-01-2019

Overmatig zweten of transpireren wordt ook wel hyperhidrose genoemd. De productie van zweet is dan dermate hoog, dat u er in uw dagelijks leven last van ondervindt. Zweetplekken onder de oksels of onaangename geurtjes kunnen zorgen voor veel ongemak. Daarnaast kan overmatig zweten bepaalde activiteiten bemoeilijken, zoals autorijden (door een glippend autostuur) of handen schudden.

Snel, goed en betaalbaar. - Bel nu voor een afspraak!

Bij Ceulen Huidklinieken kunt u zich eenvoudig laten behandelen met behulp van Botox of de nieuwe miraDry methode. Botox blokkeert (tijdelijk) de weg tussen de zenuwen en de zweetklieren en stopt zo het zweten en de vervelende geur. Een Botoxbehandeling duurt ongeveer twintig minuten en is vrijwel pijnloos. Een verdoving is dan ook niet nodig. Na zes tot negen maanden is de Botox uitgewerkt en uit uw lichaam verdwenen. U kunt dan kiezen voor een herhalingsbehandeling. MiraDry is een blijvende behandeling tegen okselzweet.

Hoe werkt de miraDry?

MiraDry is een unieke methode voor de behandeling van okselzweet en voorziet in een blijvende oplossing voor overmatig zweten. Ceulen Huidklinieken zijn specialisten in de unieke behandeling met miraDry. De miraDry behandeling is snel en effectief. Er worden geen agressieve chemicaliën of gifstoffen gebruikt. Ook hoeft er niet gesneden te worden. Hierdoor is er nauwelijks hersteltijd. Het resultaat is snel merkbaar, u kunt binnen enkele weken na de behandeling zweetvermindering verwachten. Het uitschakelen van de zweetklieren in de oksel heeft geen invloed op het koelvermogen van het lichaam. MiraDry heeft alleen effect op de zweet-klieren die zich in de oksel bevinden. Compensatiezweten treedt daarom niet op.

Maak nú telefonisch een afspraak voor een gratis advies intakeconsult ter beoordeling of miraDry ook voor u de perfecte en definitieve oplossing is tegen okselzweet.

Stationsstraat 1, Helmond 0492 - 79 29 39

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND

De Peel Bruist
Klik om het magazine te lezen


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).