Bruisende zaken

Autorijden leer je bij Noor

Autorijden leer je bij Noor

01-01-2019

Wil jij je rijbewijs halen? Bij Noor Rijopleiding lukt je dat ongetwijfeld. Eigenaar Fouad Douiyeb begeleidt al zijn leerlingen enthousiast, veilig en zo snel mogelijk richting een geslaagd rijexamen.

“Veilig op de weg”

Zelf beslissingen nemen

“Ik vind lesgeven geweldig en ik vind autorijden geweldig. Het geven van autorijles is voor mij dan ook de ideale baan”, begint Fouad zijn enthousiaste verhaal. “Mijn belangrijkste doel is om al mijn leerlingen op te leiden tot bekwame en veilige weggebruikers. Hoe ik dat doe, verschilt natuurlijk per leerling, maar ik vind het wel altijd belangrijk om ze te motiveren om hun beslissingen zoveel mogelijk zelf te nemen. Uiteraard met alle hulp die nodig is en zonder de verkeersveiligheid in gevaar te brengen.”

Gespecialiseerd

Hiervoor heeft Fouad zich gespecialiseerd in RIS: rijopleiding in stappen. “Naast de conventionele rijopleiding kun je bij ons ook kiezen voor RIS, een opleidingsmethodiek waarbij je stap voor stap leert autorijden en waarbij je ook thuis aan de slag gaat met ‘huiswerkopdrachten’ waardoor je in principe minder rijlessen nodig hebt.” En dat is niet het enige specialisme van Noor Rijopleiding.

Fouten maken mag

“We zijn ook gespecialiseerd in de begeleiding van mensen met autisme en ADHD en we zijn gecertificeerd Faalangstinstructeur. Alles om mijn leerlingen, dus ook diegenen met autisme, ADHD of faalangst, de best mogelijke rijopleiding te kunnen bieden.”

En met succes, want in de dertien jaar dat Fouad rijles geeft, waarvan het laatste jaar via zijn eigen rijschool, heeft hij zijn slagingspercentage altijd mooi hoog weten te houden. “Ik vind het belangrijk dat mensen met een goed gevoel bij mij in de auto stappen. Fouten maken mag. Daar leer je immers van en ik blijf tijdens de lessen altijd rustig, wat er ook gebeurt. Dit creëert een gevoel van vertrouwen wat de rijlessen alleen maar ten goede komt. Wil jij dus ook je rijbewijs halen? Informeer dan zeker eens naar de mogelijkheden bij Noor Rijopleiding.”

Noor Rijopleiding | Eigenaar: Fouad Douiyeb | Van Gentstraat 13, Helmond | 06-48153405 info@noor-rijopleiding.nl | www.noor-rijopleiding.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


BRUIST PUZZELS


EDITIE VAN DE MAAND

De Peel Bruist
Klik om het magazine te lezen


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).