Bruisende zaken

Verrassende sfeer van een maatschappelijk restaurant

Verrassende sfeer van een maatschappelijk restaurant

01-02-2019

Of je nu komt om te eten, te vergaderen of om iets te vieren: de enthousiaste en bijzondere medewerkers van restaurant Inclusief – onderdeel van Senzer – staan voor je klaar.

Leren, werken en meedoen staan bij ons centraal

“We zijn niet zomaar een restaurant”, vertelt Ronald Kip, bedrijfsleider bij Inclusief. “We zijn een maatschappelijk restaurant waar we een mix aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt werk bieden. Zij krijgen bij ons de kans om het horecavak te leren en tegelijkertijd werkervaring op te doen, onder begeleiding van leermeesters en een vakdocent. Op die manier doen ze mee in de maatschappij en bereiden we ze voor op een reguliere baan.” Voor iedereen “Omdat leren, werken en meedoen centraal staan, kunnen we een laagdrempelige horecagelegenheid zijn waar iedereen welkom is: jong en oud, buurtbewoners, verenigingen en bedrijven.” Van vele markten thuis Van dinsdag tot en met vrijdag van 17.00 tot 21.00 uur kun je terecht in het restaurant. Gasten kunnen kiezen uit verschillende gerechten van de kaart. Of voor het speciale menu dat elke maand wisselt. “We bereiden onze gerechten zoveel mogelijk met verse producten uit deze regio. Bovendien is onze locatie geschikt voor het organiseren van activiteiten. Dat kan een vergadering zijn. Het vieren van een verjaardag of jubileum.

We zijn van vele markten thuis!”

Montgomeryplein 6, Helmond | www.inclusiefhelmond.nl | 0492 58 24 52

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND

De Peel Bruist
Klik om het magazine te lezen


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).