bruisende zaken

Been- of armklachten?

Been- of armklachten?

01-03-2019

Dan kunnen therapeutische elastische kousen wellicht een uitkomst bieden. Angèle en Lilian van Angèle Therapeutische Elastische Kousen helpen je vakkundig en persoonlijk deze klachten te verminderen.

Meer info nodig? Kijk eens op onze website of bel 0493-312596

Bijvoorbeeld bij spataderen, lymfoedeem, bacteriële infecties met vochtophopingen en zelfs bij zwangerschap ter voorkoming van spataderen en vocht in de benen. De meeste mensen komen via een verwijzing van een huisarts of specialist bij ons terecht en wij helpen ze vervolgens aan de meest geschikte kous. We verkopen zowel confectiekousen als maatwerkkousen die wij altijd persoonlijk aanmeten.

Verstand van zaken Dankzij de jarenlange ervaring van Angèle kun je ervan uitgaan dat je ook echt therapeutische elastische kousen krijgt die jouw klachten zo optimaal mogelijk kunnen verminderen. “25 jaar geleden ben ik voor mijzelf begonnen en mijn diploma voor bandagist heb ik zelfs al in 1991 gehaald. Na al die jaren en de talloze mensen die ik al aan goed passende kousen heb geholpen, weet ik dan ook precies wat ik doe.” Klant is koning “Bij ons is de klant nog echt koning en wij zetten graag een stapje extra om die honderd procent tevreden weer de deur uit te laten gaan. Voor elke afspraak nemen we dan ook uitgebreid de tijd zodat alle vragen aan bod kunnen komen en mocht het nodig zijn, dan komen wij zelfs bij mensen aan huis voor opmeten en bezorgen. Ook buiten openingstijden. Na al die jaren vind ik mijn werk nog steeds ontzettend leuk om te doen. Ik zet dan ook met veel plezier dat stapje extra om mensen te helpen hun klachten te verminderen.”Bij been- of armklachten van uiteenlopende aard kunnen therapeutische elastische kousen veel verlichting geven.

Wij meten de kousen bij u aan en beantwoorden al uw vragen over de aanschaf, het gebruik en het onderhoud ervan. Met onze jarenlange ervaring en deskundigheid helpen wij graag uw been- of armklachten te verlichten! Angèle en Lilian

Angèle Therapeutische Elastische Kousen Wilhelminahof 9, Deurne 0493-312596 info@steunkousendeurne.nl www.steunkousendeurne.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


08470 van Limpt