Column

Last van je faalangst bij het autorijden?

Last van je faalangst bij het autorijden?

01-03-2019

Letterlijk betekent faalangst dat je bang bent om te falen, bijvoorbeeld voor het rijexamen. Ondanks je goede voorbereidingen ben je bang om niet het gewenste resultaat te behalen. Uit verschillende onderzoeken komt naar voren dat ongeveer 1 op de 5 jongeren hier last van heeft.

Om deze leerlingen hierin goed te kunnen begeleiden hebben wij de cursus Faalangstinstructeur afgerond en zijn hiervoor gecertificeerd. Gedurende je rijopleiding komt dit onderwerp uitgebreid ter sprake.

Naast het reguliere praktijkexamen biedt het CBR namelijk ook het Faalangstexamen aan. Met dit examen krijg je een examinator die getraind is in het begeleiden en examineren van mensen met faalangst.

Heb jij last van faalangst en heb je vragen over je rijlessen? Neem dan even contact met ons op en we vertellen je er alles over. Ontdek wat de zorgvuldig ontwikkelde opleiding van Noor Rijopleiding in regio Helmond voor jou kan betekenen. Wij bieden rijlessen voor iedereen van elk niveau aan. Door onze jarenlange ervaring en expertise besteden wij veel aandacht aan de ontwikkeling van je verkeersinzicht en het zelfstandig rijden.

Noor Rijopleiding | Eigenaar: Fouad Douiyeb | Van Gentstraat 13, Helmond 06-48153405 | info@noor-rijopleiding.nl | www.noor-rijopleiding.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


BRUIST PUZZELS


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).