Column

Seizoensbehandeling   bij huidproblemen

Seizoensbehandeling bij huidproblemen

01-03-2019

Huidproblemen, je zult er maar last van hebben. Acné, beginnende rimpels, littekentjes, huid met grove poriën, vette huid… Daar wil je graag vanaf.

Massagemogelijkheden in de salon: Klassieke massage - Cupping - Hot Stone massage - LomiLomi - Hoofdpijnmassage Rugpijnmassage - Fibromassage Triggerpointmassage

Een glycolzuur kuur is een behandeling met fruitzuren. Het wordt al jaren in de cosmetische industrie toegepast. Glycolzuur is het kleinste molecule fruitzuur en dringt daardoor het diepste in de huid. Hiermee maken we als het ware de huid wat dunner, zodat de huid wordt gestimuleerd tot aanmaak van nieuwe cellen en snel herstel. De periode van oktober tot april is een mooie periode om daar extra aandacht aan te besteden. De zon is minder fel en de kans op zonschade aan de huid wordt daardoor nihil.

Bescherming blijft altijd van belang! Drie keer in één maand voor een boost voor de huid! Maak dan eens een afspraak.Iedereen is welkom in mijn salon aan huis, want iedereen wil er toch graag verzorgd uitzien?! Voor elke klant neem ik uitgebreid de tijd, dus geen haastwerk, maar echt de mogelijkheid om even heerlijk tot rust te komen.

Oude Bemmerstraat 12, Beek en Donk info@laviepure.nl | 06-44453090 www.laviepure.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


BRUIST PUZZELS


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).