bruisende zaken

Puur ontspannen

Puur ontspannen

01-04-2019

Als kind wist Renée het eigenlijk al: “Later als ik groot ben, word ik schoonheidsspecialiste.” Een droom die ze ook daadwerkelijk heeft waargemaakt. Inmiddels runt ze alweer tien jaar vol passie en enthousiasme haar eigen salon: La Vie Pure.

Massages Een doel dat Renée nastreeft bij alle behandelingen die zij verzorgt. “Zowel bij de wellness en huidverbeterende behandelingen – zoals microdermabrasie of een glycolzuurpeeling – als bij de massages die ik geef. Ook op dat vlak heb ik mij namelijk steeds verder ontwikkeld.” “Een moment van ontspanning” “Daarom ben je bij mij ook voor een therapeutische massage aan het juiste adres. Loop je dus met klachten, informeer dan gewoon eens naar de mogelijkheden. Overigens heb ik ook nog een opleiding tot pedicure afgerond, dus ook voor pedicurebehandelingen kun je bij mij terecht.”Een verzorgd uiterlijk “Iedereen is welkom in mijn salon aan huis, want iedereen wil er toch graag verzorgd uitzien?! Voor elke klant neem ik uitgebreid de tijd, dus geen haastwerk, maar echt de mogelijkheid om even heerlijk tot rust te komen. Alles wat ik doe, wil ik graag zo goed mogelijk doen en dat merk je ook aan de behandeling, hoor ik vaak terug. Kom je bijvoorbeeld bij mij met een huidprobleem als acné, dan zal ik er alles aan doen om hier de het best bij jouw huid passende oplossing voor te vinden. En dat geldt eigenlijk voor alle ‘problemen’ waarmee mensen bij mij aankloppen.” Benieuwd of ik ook iets voor jou kan betekenen? Kom het gewoon zelf eens ervaren...Één van de massages die ik aanbied, is Fibromassage. Dit is één van de gunstigste behandelingsmethoden voor Fibromyalgie patiënten. Het doel is pijnbestrijding en/ of slaapbevordering.

De effecten van een Fibromassage zijn de volgende: Verlichting van spierkrampen Vermindert stress en pijn in het lichaam Opname van zuurstof in de spieren De ademhaling wordt dieper Het hartritme daalt Verlagen van de bloeddruk Het versterken van het lymfesysteem Verbetering van het bewegingsapparaat Brengt lichaam en geest tot rust Zorgt voor balans in het lichaam Vrijgeven van de natuurlijke pijnstiller: endorfineEen massage kan je het gevoel geven even te ontsnappen aan de hectiek van alledag. Een moment van ontspanning, even genieten.

Maar ook in geval van klachten, aanhoudende pijn kan een massage verlichting, verbetering of zelfs oplossend werken.

Oude Bemmerstraat 12 Beek en Donk | 06-44453090 | Eigenaar: Renée Kuijper-de Boer | www.laviepure.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND

De Peel Bruist
Klik om het magazine te lezen


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).