Bruisende zaken

11 JAAR Wish in Bakel

11 JAAR Wish in Bakel

01-04-2019

Op haar 22e startte Saskia van der Velden haar salon Wish in Bakel. Inmiddels 11 jaar later en een verhuizing en verbouwing verder, richt ze zich sterk op de individuele mogelijkheden van haar klanten.

Door oprechte interesse wordt er ruimschoots de tijd genomen te onderzoeken welke coupe, haarkleur en styling het beste past bij de lifestyle van de klant. Een bezoek aan de WISH hairspa is een ultieme beleving die staat garant voor top kwaliteit en feel good factor. De kwaliteit van Wish is gegarandeerd doordat de teamleden vaktechnisch zeer goed zijn opgeleid tot lifestyle coach.

“Wij zijn daardoor uitstekend in staat om het perfecte advies te geven waardoor de klant vol zelfvertrouwen de salon verlaat”, vertelt Saskia. Maar het allerbelangrijkste is de oprechte interesse in alle klanten. Het advies wordt niet alleen gebaseerd op uiterlijke kenmerken zoals gezichtsvorm en huidtype, maar deze lifestyle coaches zijn ook geïnteresseerd in de hele lifestyle van die persoon. Hierdoor wordt er voor elke klant een exclusieve look gecreëerd die geheel perfect past bij de persoonlijkheid.

Met vriendelijke groet, Saskia van der Velden WISH Beauty & Lifestyle

Van de Poelstraat 3A, Bakel | 0492-345203 | info@wishbeauty.nl | www.wishbeauty.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND

De Peel Bruist
Klik om het magazine te lezen


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).