bruisende zaken

Rekenen met plezier!

Rekenen met plezier!

01-05-2019

Het rekenonderwijs kan beter en leuker, vinden rekendocent Hans de Zeeuw en Mark Oppelaar. De kaartspellen die zij ontwikkelen zouden hun leerlingen elke dag wel willen doen.

Laat uw kinderen op een leuke manier beter leren rekenen!

Rekenduo is een actief rekenspel waarbij de spelers vraag- en antwoordkaartjes moeten matchen met elkaar. Met onze uitbreidingssets vanaf het niveau ‘Vooraf 1F’ kunnen we de kinderen in groep 4/5 al aan het rekenen krijgen op een speelse wijze en met veel beeldmateriaal, de speler heeft het fysiek in handen en in beeld.  Daarnaast is Rekenduo zo uitgebreid geworden dat er door alle niveaus al begonnen wordt met klokkijken tot en met de 3F examenstof voor de havo/vwo-leerling en alle niveaus daartussen.

Cijferstorm is zowel een kaartspel als een digitaal rekenspel op vier verschillende niveaus. Cijferstorm online is ontworpen om het uitvoeren van de basisbewerkingen (optellen, aftrekken, vermenigvuldigen en delen) te oefenen en te automatiseren. Het doel van het spel is om met twee, drie of vier kaarten in één beurt het opgegeven getal, je ‘target’, te behalen.Door Rekenduo en Cijferstorm te spelen, leren uw kinderen spelenderwijs. Hierdoor krijgen ze plezier in het rekenen en gaandeweg groeit het zelfvertrouwen hierin. U geeft ze zo een betere toekomst! Ervaringen van onze leerlingen Emily Balke: na twee maanden trainen geslaagd met een 9!! Odile Borghouts, MBO 4-verpleegkunde, geslaagd voor 3F, verdiend door hard oefenen. Zoë Dobber: geslaagd met een 7, topper!! Cleo Hoonderd: intensief trainen en geslaagd op niv 3, top! Ted Jorna: “Mark en Hans bedankt, ik had een 7 voor mijn examen.” Spellen Onze spellen zijn eenvoudig verkrijgbaar via www.rekenteamshop.nl Ook kunt u onze spellen vinden bij de onderstaande erkende speelgoedwinkels: Amsterdam, www.schaakengo.nl Alkmaar, www.despellentoren.nl Alphen a/d Rijn, www.hogeogen-alphen.nl Breda, www.despellenwinkelbreda.nl Den Bosch, www.dedobbelsteen.nl Den Helder, www.top1toysjulianadorp.nl Den Haag, www.dekoperenpion.nl Doetinchem, www.spellenwinkeldebetovering.nl Groningen, www.wirwarspellen.nl Leiden, www.vliegershop.nl

Bruist-deal voor alle lezers!35% korting op de bestelling in de www.rekenteamshop.nl. Met de code BRUIST wordt deze korting geactiveerd.

Kijk voor meer informatie op www.rekenteam.nl www.cijferstormspelen.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


BRUIST PUZZELS


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).