Column

Blij dat ik rij!

Blij dat ik rij!

01-05-2019

Lekker rondrijden in je eigen autootje. Niet meer afhankelijk van pa of ma, het OV, je brommer/scooter of de benenwagen. Maar daarvoor moet je wel eerst je rijbewijs halen! Wij zetten een aantal zaken op een rijtje waar je rekening mee moet houden. Als je onze tips in acht neemt, moet het lukken om dat felbegeerde roze pasje in je bezit te krijgen!

Wanneer kan ik beginnen met rijlessen?Afrijden kan vanaf je 17e, maar lessen kan al vanaf de dag dat je 16,5 bent. Het theorie-examen kun je al aanvragen vanaf 16 jaar. Wie op zijn 17e al slaagt, vraagt het rijbewijs aan bij de gemeente. Momenteel slagen er zo’n 4000 17-jarigen per maand voor hun rijbewijs. Eenmaal in het bezit van dat roze kaartje mag je tot je 18e alleen rijden met een ‘coach’ naast je. Daarna ben je echt zelf ‘The king of the road’… zolang je de regels maar in acht neemt. Hoe dan ook: veel rijplezier gewenst! Wil jij beginnen met rijlessen? Neem dan contact met ons op via onderstaande gegevens.Ontdek wat de zorgvuldig ontwikkelde opleiding van Noor Rijopleiding in regio Helmond voor jou kan betekenen. Wij bieden rijlessen voor iedereen van elk niveau aan. Door onze jarenlange ervaring en expertise besteden wij veel aandacht aan de ontwikkeling van je verkeersinzicht en het zelfstandig rijden.

Noor Rijopleiding | Eigenaar: Fouad Douiyeb | Van Gentstraat 13, Helmond 06-48153405 | info@noor-rijopleiding.nl | www.noor-rijopleiding.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).