Column

Wil je Een mooie en gezonde huid?

Wil je Een mooie en gezonde huid?

01-05-2019

Beautysalon Sandra biedt een ruim aanbod aan gelaatsbehandelingen. De behandelingen worden afgestemd op uw huidtype. Ook kunt u een aantal specials boeken. Wilt u huidveroudering tegen gaan? Probeer dan eens de Active Age anti-rides anti-verouderingsbehandeling.

Glycopeel behandeling Een gezonde, mooie, jonge huid! Er stralend uitzien en uw jeugdigheid behouden zonder onzuiverheden, pigmentvlekken, rimpels en littekens! Peelen lijkt daarbij het sleutelwoord. Een peeling is een werkwijze die als doel heeft om als het ware de huid af te ‘pellen’.

De glycopeelbehandeling is een intensieve manier van peelen, ook wel chemische peeling genoemd. Bij deze behandeling werkt men met een hoge concentratie fruitzuur dat de kleinste moleculaire structuur heeft waardoor het een intense dieptewerking heeft en een groot bereik in de huid.

Resultaat De huid is na een glycopeelbehandeling beter in staat om vocht vast te houden, daarnaast worden collagene- en elastine vezels intensief gestimuleerd. De behandeling zorgt daardoor niet alleen voor vermindering van rimpels, littekens en pigmentvlekken maar u zult ook minder last hebben van acne en onzuiverheden. De huidstructuur zal verbeteren en op lange termijn werkt de behandeling ook weerstand verhogend.

Interesse in een deze behandeling? Kijk dan eens op www.beautysalonsandra.nl en plan direct je afspraak in! Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact op met Sandra.Beautysalon Sandra beperkt zich niet alleen tot het mooier maken van de huid door middel van behandelingen en verzorging. Ik bied u een lifestyle concept voor huidverbetering, huidverjonging, gezondheidsbevordering en afslanken.

Zo kan ik u optimaal van dienst zijn.

Lienderweg 79, ASTEN 06-47092374 www.beautysalonsandra.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).