Column

Zin in   de vakantie?

Zin in de vakantie?

01-06-2019

Ook voor gezonde mensen ligt het risico van een reizigerstrombose op de loer. Door het dragen van reiskousen kunt u het risico op gezwollen benen, enkels of voeten en een trombose minimaliseren.

Meer info nodig? Kijk eens op onze website of bel 0493-312596

Bij een lange reis per vliegtuig, trein of auto heeft het bloed meer moeite om vanuit de aders van het been weer naar het hart stromen. Dit komt omdat spierbewegingen in voet en kuit normaal gesproken helpen het bloed terug te laten stromen.

Hoe werken reiskousen? Reiskousen geven continue een afgemeten druk op de enkel. Door de druk wordt de doorsnee van de vaten verkleind, waardoor de stroomsnelheid van het bloed naar het hart toe vergroot. Hierdoor wordt de kans op het ontstaan van bloedstolsels ofwel trombose, aanmerkelijk kleiner.

Bij Angèle therapeutische elastische kousen adviseren wij reiskousen tijdens het reizen naar en tijdens uitstapjes op uw vakantiebestemming. Deze reiskousen hebben een moderne uitstraling met een optimale ondersteuning van uw benen. Het zijn semi-transparante kniekousen met zachte boorden. Materialen zoals microvezel in het weefsel maken de kousen zacht en huidvriendelijk, een hoog draagcomfort en gemakkelijk aan te trekken.

Er is een variant met katoenen weefsel wat huidvriendelijk en comfortabel draagt.

Er zijn zowel dames als heren kniekousen in diverse kleuren verkrijgbaar.

Meer informatie nodig? Kijk op onze website of bel naar Angèle 0493-312596 of kom vrijblijvend even langs.

Wij wensen u een prettige en gezonde reis toe!Bij been- of armklachten van uiteenlopende aard kunnen therapeutische elastische kousen veel verlichting geven.

Wij meten de kousen bij u aan en beantwoorden al uw vragen over de aanschaf, het gebruik en het onderhoud ervan. Met onze jarenlange ervaring en deskundigheid helpen wij graag uw been- of armklachten te verlichten! Angèle en Lilian

Angèle Therapeutische Elastische Kousen Wilhelminahof 9, Deurne 0493-312596 info@steunkousendeurne.nl www.steunkousendeurne.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).