Column

Rosalie na het behalen van haar doel:

Rosalie na het behalen van haar doel:

01-06-2019

Het begon met het moment dat ik een oude bekende zag en ik me heb omgedraaid zodat hij mij niet zou zien. Ik wilde gewoon zo niet gezien worden door iemand die niet wist hoeveel ik was aangekomen. Ik merkte dat ik mezelf echt begon te schamen voor hoe ik eruitzag. Het werd tijd om hier wat aan te doen.

Via Facebook had ik gezien dat PowerSlim had gewerkt bij de zus van een vriendin. Ik wilde niet aan de shakes maar gewoon lekker eten en mijn voedingspatroon aanpassen. Culinair afvallen zoals mijn coach dat zei. Het gesprek was voor mij best emotioneel, maar uiteindelijk ging ik met positieve energie naar huis met een starterspakket vol lekkere koolhydraatarme PowerSlim producten.

Na een week ging ik weer naar mijn coach en had al meteen een positief resultaat. Ik zocht weer nieuwe PowerSlim producten uit voor komende week. Het assortiment is zo breed, hierdoor was het voor mij niet moeilijk om me aan het programma te houden. Er zijn zo veel lekkere dingen die je mag eten.

Mijn coach is echt geweldig! Met vragen over wat ik het beste kon doen op bijzondere dagen of wanneer ik uit eten ging, kon ik bij mijn coach terecht. Samen keken we naar de menukaart en gaf zij mij advies over wat ik dan het beste kon nemen. Het leuke was dat we samen blij waren met mijn geboekte successen! Ik voel me nu zo fijn en fit. Gewoon kunnen shoppen waar je maar wil en achter mijn kinderen aan rennen, dat is zo heerlijk. Ik heb vooral geleerd dat ik veel meer geniet van dat ene chocolaatje, dan van een heel pak koeken of een hele reep chocolade. Ik heb al mijn kleding die te groot is de deur uit gedaan, zodat ik niet meer kan terugvallen op een grotere maat.

Eigenaar: Steffie Keukens BodySize Diëtistenpraktijk Heuvelstraat 16, Deurne 06-28898024 www.body-size.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


BRUIST PUZZELS


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).