Bruisende zaken

Bescherm en verzorg  je haar

Bescherm en verzorg je haar

01-06-2019

Je huid kan verbranden dat voelen we vaak wel, maar ook ons haar verbrand, word dor en beschadigd. En denk aan onze scheiding en de huid tussen de donzige haren die verbranden door zon.

En let op; het hoeft hiervoor echt geen 30 graden te zijn en vol zonlicht te krijgen! Als je onder de parasol zit, lekker fietst of wandelt of in de tuin aan het werk bent. Natuurlijk als je heerlijk aan het strand of zwembad ligt, constant moeten we hieraan denken. Bescherm & Verzorg, Voorkom dat je verbrand! In onze salon hebben we verschillende producten die het haar en de hoofdhuid kunnen helpen in deze tijd, zoals de Sunrise lijn. Bezoek onze salon voor een op maat advies.

De Artègo Sunrise lijn is niet alleen handig voor tijdens jouw zomervakantie maar ook tijdens heel veel andere bezigheden moet jij jouw haar beschermen.

Als je veel in chloorbaden zwemt, veel buiten sport in de zon of heerlijk aan het genieten bent van je skivakantie, kan jouw haar ook wel wat bescherming gebruiken.

Nourishing Hair & Body Shampoo uit de Sunrise lijn is een shampoo voor haar- en lichaamsreiniging.

Het reinigt het haar en lichaam, met een kalmerende en conditionerende werking. Deze shampoo is ook heel fijn als jij of je kinderen vaak in chloorbaden zwemmen.

No Rinse Restoring Fluid uit de Sunrise lijn is een leave in conditioner om het haar te herstellen en te conditioneren. Deze conditioner kan je in je haar sprayen als bescherming en maakt het haar niet vet. Daarnaast ontwart de fluid het haar waardoor je het makkelijk kan door kammen.

Sun Protective Oil uit de Sunrise lijn is een beschermende elixer die moet worden gebruikt om het haar te beschermen tegen de zon. Deze olie beschermt het haar tegen schadelijke UV- stralen, wind, mineralen en chloride. Het conditioneert het haar zonder te verzwaren.

Verdonckstraat 1c, Someren 0493 - 495832 info@morfose.nl www.morfose.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


BRUIST PUZZELS


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).