Bruisende zaken

Blijvend anders!

Blijvend anders!

01-06-2019

Kennis vormt ingang Voor iedereen geldt dat kennis over jezelf de ingang vormt om dingen effectief en dus ook duurzaam te verwerken, te verbeteren of te veranderen. Wie niet weet hoe het zit en hoe het werkt, die doet meestal maar wat in de hoop dat het goed komt.

Blijvend anders is er niet alleen voor particulieren! Is er op je afdeling of binnen je team sprake van een toename van psychische klachten als gevolg van problemen met collega’s, met de werksituatie of in de privésfeer? Raken medewerkers gestrest en/of is er zelfs sprake van dreigend verzuim? Worstelen medewerkers met gevoelens en emoties en hebben zij meer handvatten nodig om daar op een constructieve wijze mee om te gaan? Kan de communicatie tussen jou en je medewerkers of tussen de medewerkers onderling verbeterd worden? De Kennisshop Dan kan De Kennisshop van Blijvend anders mogelijk uitkomst bieden en de juiste tools en kennis aanbieden om hier wat aan te doen! Een dag vol met kennis en inzichten overdracht. Kennis en inzichten dusdanig gebracht dat aan het eind van de dag iedereen weet hoe het zit en hoe het werkt. En dan hebben we het over denken, emoties, gevoelens, de invloed vanuit het verleden, bewustzijn en omstandigheden. Hoe werken die samen, hoe bepalen die samen houding en gedrag. Tegelijkertijd krijgt iedereen de juiste tools om die kennis en inzichten toe te gaan passen in en voor zichzelf én ten goede van duurzame inzetbaarheid en ter verbetering van de onderlinge verstandhoudingen. Er is niets zo belangrijk op de werkvloer als een aangename werksfeer. Om dat te bewerkstelligen is het essentieel dat werknemers goed in hun vel zitten en dat de onderlinge verhoudingen in harmonie zijn.

We leveren hierin altijd maatwerk, zodat De Kennisshop precies aansluit op dát wat nodig is.

Benieuwd of ze ook iets voor jou kunnen betekenen? Neem dan zeker eens contact op of kijk op de website voor meer informatie.

Snavelbiesstraat 12, Landhorst | 06-24110827 | www.blijvendanders.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


BRUIST PUZZELS


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).