Bruisende zaken

Erkend rij-instructeur autisme & ADHD

Erkend rij-instructeur autisme & ADHD

01-07-2019

Heb je een vorm van autisme of ADHD en wil je jouw rijbewijs halen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. We horen vaak dat leerlingen stuiten op veel onbegrip. Wij hebben wél begrip voor jouw situatie!

Als je autisme of ADHD hebt, dan kun je veel obstakels tegenkomen bij het halen van een rijbewijs. Kandidaten met autisme kunnen net zo goed autorijden als een ander. Ze moeten aan dezelfde eisen voldoen bij het examen. Alleen de weg naar het examen toe gaat iets anders.

Wij zijn ervan overtuigd dat mensen met autisme, ADHD of verwante problemen even capabel kunnen zijn als ieder ander om auto te rijden. Maar door een iets andere informatieverwerking in de hersenen gaat het aanleren wat minder vanzelfsprekend. Met de juiste begeleiding tijdens de rijles is het echter ook voor hen heel goed mogelijk het rijbewijs te halen! Noor Rijopleiding is gespecialiseerd in het begeleiden van mensen met autisme en ADHD. Hiervoor hebben wij het opleidingstraject autisme en ADHD gevolgd. Wij onderscheiden ons zich ten opzichte van andere rijinstructeurs, doordat jaarlijks onze kennis en vaardigheden verder ontwikkeld worden door het bijwonen van vervolgopleidingen.

Heb je een vraag over rijles en autisme of ADHD? Laat het ons weten!Ontdek wat de zorgvuldig ontwikkelde opleiding van Noor Rijopleiding in regio Helmond voor jou kan betekenen. Wij bieden rijlessen voor iedereen van elk niveau aan. Door onze jarenlange ervaring en expertise besteden wij veel aandacht aan de ontwikkeling van je verkeersinzicht en het zelfstandig rijden.

Noor Rijopleiding | Eigenaar: Fouad Douiyeb | Van Gentstraat 13, Helmond 06-48153405 | info@noor-rijopleiding.nl | www.noor-rijopleiding.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).