Bruisende zaken

Let's move!

Let's move!

01-07-2019

Heerlijk dansen in groepsverband en er nog fitter door worden ook. Klinkt dat niet als muziek in je oren? Zo ja, neem dan zeker eens een kijkje bij Dansstudio Let’s Move in Deurne. Eigenaresse Pieternel te Boekhorst laat je maar al te graag persoonlijk ervaren hoe leuk Zumba is.

Meteen verkocht “De muziek, de bewegingen, de energie, geweldig!” Ze besloot dan ook meteen een opleiding te gaan volgen en niet veel later gaf ze al Zumbalessen op de sportschool waar ze werkte. “In 2010 was het tijd voor de volgende stap, mijn eigen dansstudio, Let’s Move, waar ik nog steeds vol passie Zumbalessen verzorg.” Energieke muziek Hoewel Zumba van oorsprong gebaseerd is op Latijns-Amerikaanse dansen, zoals de salsa en de merengue, en de muziek doorgaans ook Latijns-Amerikaans is, trekt Pieternel dit in haar dansstudio iets breder. “Er komen bij ons ook andere muzieksoorten voorbij, voor ieder wel wat wils, maar wel altijd lekker energieke muziek.

Ik wissel de nummers die ik gebruik ook regelmatig af en kom telkens weer met nieuwe dingen om het zowel voor de leerlingen als voor mijzelf leuk te houden.” Voor jong en oud Hoewel dansen centraal staat bij Zumba, hoef je volgens Pieternel echt geen danstalent of heel soepel te zijn om mee te kunnen doen. “In principe kan iedereen meedoen met Zumba. De jongste die bij ons komt is 15, de oudste 81, dat zegt al genoeg. Het belangrijkste is dat je het naar je zin hebt, er blij van wordt en heerlijk bezig bent, en dat op je eigen niveau.” Benieuwd of Zumba ook iets voor jou is? Loop dan gewoon eens binnen bij Let’s Move of volg een gratis proefles.

Dansstudio Let’s Move | Fabriekstraat 40a, Deurne 06-20932771 info@zumba-deurne.nl | www.zumba-deurne.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).