Column

Meer kleur in je haar?

Meer kleur in je haar?

01-07-2019

Highlights, babylights, balayage, sunkissed, colormelting etc. Mooie technieken om prachtige kleuringen mee te maken in blond, rood, koper of juist bruintinten. Er is heel veel mogelijk. Om al deze technieken mooi in het haar te plaatsen, is vakkennis nodig.

Team Morfose volgt hiervoor met grote regelmaat verschillende trainingen om van dit soort technieken alle kennis en kunde te hebben en daarom durven we ons ook haarkleurspecialist te noemen. Het begint met een gesprek over uw wensen en een goed advies! Er zijn veel verschillende technieken en benamingen om kleuraccenten in het haar te plaatsen. Met folie, free hand, op een plankje etc. Afhankelijk van de wens kiezen we de juiste techniek en gaan we met het juiste professionele product van Artego aan de slag.

Vaak is het nodig om na het oplichten het haar te tonen met een spoeling of een van onze Colorshinemask om de kleur te personaliseren.

Deze maskers zijn zeer geschikt om thuis in slechts enkele minuten het haar te verzorgen en op kleur te houden. Het geeft ongelofelijk veel glans, verzwaard niet en is in meerdere tinten verkrijgbaar. De Blueberry is momenteel de favoriet in verband met de anti-geel-werking. maar ook de Chocobruin of de Cherry zijn erg geliefd. Mixen van deze kleurmaskers is een creatieve optie om speelse en hippe kleuringen te maken die tijdelijk zijn of gewenst op kleur gehouden kunnen worden.

Kijk eens op onze website voor meer informatie!

Verdonckstraat 1c, Someren 0493 - 495832 info@morfose.nl www.morfose.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).