bruisende zaken

Voor een goed gevoel  en de mooiste nagels

Voor een goed gevoel en de mooiste nagels

01-09-2019

Wilt u mooie nagels voor een lage prijs met goede service? Dan bent u Bij Angela aan het goede adres. U kunt bij mij terecht voor het zetten van acrylnagels en gelnagels. U kunt er ook voor kiezen om gellak op uw natuurlijke nagels te laten aanbrengen. Ook manicure en nail-art kunt u bij mij boeken. Ik werk met goede merkproducten waardoor ik kwaliteit kan garanderen.

Met bijvoorbeeld de Pink Gellac kleuren bent u verzekerd van 3 weken mooi gekleurde nagels.

U bent bij mij helemaal vrij in de keuze wat en hoe u uw nagels wilt. Met keuze uit meer dan 40 kleuren zit er altijd iets voor u bij. Wilt u een speciale kleur, dan kan ik deze voor u bestellen. Ik vind het belangrijk dat een klant weggaat met een goed gevoel. Daarom kunt u bij mij precies aangeven wat u wilt en wordt daar goed naar geluisterd. Tijdens de behandeling vraag ik geregeld of u het goed vindt of dat u liever iets aangepast ziet worden. Mijn salon bevindt zich aan de Voorschotenstraat 57 in Koolhoven. Via de website www.bijangela.com kunt u alle informatie vinden die u nodig heeft. Ook vindt u daar mijn portfolio. Kijk gerust eens rond op deze site. Ik ben ook altijd te bereiken op 06-23466764.

Groetjes Angela Schouw

Ik hoop u binnenkort te mogen verwelkomen.

Voorschotenstraat 57, Koolhoven | 06-23466764 | www.bijangela.com

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


11031 -Zuster Evie Waspik