bruisende zaken

Enthousiasme voor het makelaarsvak

Enthousiasme voor het makelaarsvak

01-09-2019

Vijftien jaar geleden begon Thea Vorstenbosch met haar bedrijf TVO Makelaardij. In deze jaren heeft ze veel successen geboekt en zelfs in moeilijkere jaren veel verkocht. Dat heeft te maken met haar gedreven persoonlijkheid en enthousiasme voor de woningen die ze verkoopt. De passie voor het makelaarsvak ziet u terug in de werkwijze van Thea.

Bijzondere werkwijze

Thea gaat verder waar andere makelaars ophouden. Met veel persoonlijke aandacht helpt Thea mensen bij het kopen of verkopen van een woning. Bij bezichtigingen is ze altijd ruim van tevoren aanwezig en controleert ze of het huis er tiptop uitziet. De kracht van TVO Makelaardij is service- en klantgerichtheid. Daarom is het bedrijf ook in de avonduren en in het weekend telefonisch bereikbaar.

Woningen die bij andere makelaars maanden in de verkoop staan, heeft Thea binnen no-time verkocht. Dat komt doordat Thea alles op alles zet om de woning te verkopen. Ze probeert zowel koper als verkoper zo goed mogelijk te helpen. “Vaak twijfelen mensen en hebben ze een duwtje in de rug nodig.” Thea helpt kopers in deze situatie om een goede beslissing te maken.

Online makelaar

TVO Makelaardij is een online makelaar, er is geen kantoor. Hierdoor zijn er ook geen hoge kosten en blijven de prijzen voor de dienstverlening laag. Gesprekken vinden plaats in de te verkopen woning zodat ze gelijk de woning ziet voor een gratis waardebepaling. In een gezellige omgeving op locatie wordt samen met de koper(s) en verkoper(s) het koopcontract ondertekend.

Wanneer u TVO Makelaardij inschakelt, weet u vooraf precies wat u kunt verwachten. U betaalt alleen de courtage, inclusief adverteren op Funda en brochures. Dus geen verrassingen achteraf! Bent u van plan om uw woning te gaan verkopen met de hulp van een gedreven makelaar? Of zoekt u juist hulp bij de aankoop van een woning? Neem dan eens contact op met TVO Makelaardij!

TVO Makelaardij Thea Vorstenbosch Makelaar o.z. Postbus 8538, Tilburg | 06 51 68 72 68 | info@tvomakelaardij.nl | www.tvomakelaardij.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


08270	Gordijncentrum