bruisende zaken

Meubelstoffering                  in de breedste zin van het woord

Meubelstoffering in de breedste zin van het woord

01-10-2019

Als klein jongetje wist Niels van Ree het al: later als hij groot zou zijn, wilde hij meubelstoffeerder worden. Een droom die hij ook daadwerkelijk heeft waargemaakt. “Inmiddels doen we dit alweer zo’n dertig jaar en elke dag voelt het nog steeds meer als een hobby dan als werk.”

ZAKELIJK | PARTICULIER | REVALIDATIE

Kwaliteit “Als meubelstoffeerderij richten wij ons op vier takken van sport: het herbekleden van meubels, revalidatiestoffering, zakelijke projecten en het bekleden van klassieke auto`s. Wat we ook doen, één ding staat voorop: we streven altijd naar de hoogst mogelijke kwaliteit en het beste zitcomfort.” Uitdaging “Onze producten liggen over de hele wereld en daar zijn wij uiteraard erg trots op. Zo hebben wij bijvoorbeeld in Stockholm voor één van de bekendste Amerikaanse mode bedrijven ter wereld, in hun allereerste Europese Flagshipstore veel leer mogen verwerken en bewerken, een erg mooi en prestigieus project. Ook bekleden wij voor veel interieurbouwers hun producten, zoals treinzits, wachtbanken, akoestische panelen, en privacyschermen etc.

Wat wij ook erg graag doen zijn specials die door interieurarchitecten zijn ontworpen en door ons worden vormgegeven. Tegelijkertijd vinden wij het even leuk om voor onze particulieren klanten aan de slag te gaan. Alle bekende merken komen bij ons voorbij. Onze uitdaging is het om elke keer weer het mooiste resultaat te behalen, en om samen met onze klanten te zoeken naar de juiste meubelstof of het juiste leer voor in hun interieur. Er is geen beter compliment dan een tevreden klant.”

GA DE UITDAGING AAN EN GEEF JE OUDE MEUBEL EEN TWEEDE LEVEN! BEL 013-5132345 VOOR EEN AFSPRAAK

Eigenaren: Niels en Monique van Ree | Floresstraat 1, Tilburg | 013-5132345 | www.smits-vanree.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


BRUIST PUZZELS


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).