bruisende zaken

Verhulst Radio & TV                  bestaat 40 jaar

Verhulst Radio & TV bestaat 40 jaar

01-10-2019

En dat is in deze tijd een hele prestatie. Velen bestellen hun elektronica en witgoed tegenwoordig online of bij de giganten en hebben geen idee wat ze daarmee mislopen.

al 40 jaar een begrip in de regio!

Want Jan Verhulst, bijgestaan door Raymond Embregts, biedt nog iets wat op sommige andere plekken maar moeilijk te verkrijgen is service.

Service en persoonlijk contact staan hoog in het vaandel bij ons en dat is volgens ons, en velen met ons, naast de gun-factor, de reden waarom wij op het Raadhuisplein in Rijen nog steeds een goedlopend bedrijf zijn.

Maar is dat dan niet veel duurder zult u denken? Nee, u kunt zelfs minder betalen dan bij de concurrent. En dan wordt uw apparatuur ook nog gratis thuisbezorgd, geïnstalleerd en uitgelegd door een specialist. Maar ook voor pasfoto’s of een speciale batterij kunt u terecht bij Verhulst.

We maken er een punt van om op de hoogte te blijven van de huidige trends en zijn dan ook online èn op menig beurs te vinden om kennis op te doen. Ja, 40 jaar concurrentie en een flinke recessie overleven is niet voor iedereen weggelegd, daarvoor moet je een stapje harder lopen dan de rest.

Openingstijden: Maandag gesloten, di t/m vr: 09.00
- 12.30 en 13.30
- 18.00 uur, zaterdag: 09.00
- 17.00 uur

0161-222692 | Raadhuisplein 9, Rijen

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


BRUIST PUZZELS


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).