bruisende zaken

Waarom een website?

Waarom een website?

01-10-2019

Jouw website wordt door ons met passie gebouwd. Samen met jou brengen we jouw wensen, de uitstraling, doelgroep en de doelstelling van je online visitekaartje in beeld. Vervolgens gaan wij de website voor je ontwerpen en ontwikkelen. Als deze fase is afgerond, krijg je de eerste opzet van je nieuwe website. Cool toch!

Essentieel onderdeel van jouw communicatie

Mobiel, wel zo fijn!

Het maken van een responsive design van de website heeft niet alleen te maken met het schalen van het ontwerp. Natuurlijk moet in dit proces ook gekeken worden naar de conversiemogelijkheden welke er voor mobiele gebruikers echt toe doen. Het aanwezig zijn op mobiele platforms is steeds belangrijker aan het worden. Google dwingt de webgebruikers ook steeds meer om een responsive website te laten maken. Een responsive website is eigenlijk niets meer dan een website die geoptimaliseerd is voor niet alleen desktop gebruikers, maar ook voor mobiele telefoons en tablets. Droweb kijkt ook naar de eisen die Google stelt aan een responsive website. Is de website bijvoorbeeld wel snel genoeg? En zijn de afbeeldingen nog wel duidelijk op een mobiele telefoon? Geen zorgen, wij fixen dat!

Jij wil toch ook goed voor de dag komen? Bel 06-15668373

Lichtenvoordestraat 34, Tilburg 06 1566 8373 info@droweb.nl www.droweb.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


BRUIST PUZZELS


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).