bruisende zaken

Tot 60% besparen op uw medische kosten?

Tot 60% besparen op uw medische kosten?

01-11-2019

Het kan met IM Medical Travel: De specialist voor al uw tandheelkundige behandelingen - ooglaseren - haartransplantaties - cosmetische behandelingen in het buitenland

Door IM Medical Travel wordt u volledig ontzorgd! Wij bieden voor- en nazorg in Nederland. De rekening voldoet u ter plaatse in de kliniek, u ontvangt een garantiecertificaat en een factuur.

Afhankelijk van uw zorgverzekering kan een deel van de kosten vergoed worden.

Op zaterdag 9 en zondag 10 november organiseren wij in Tilburg Reeshof onze volgende consultatiedagen waarbij u kunt kennismaken met onze specialisten en uw wensen kunt bespreken.

Inschrijven kan via het registratieformulier op onze website.

• Mocht u vragen hebben, meer informatie wensen of een reservering willen maken, neem contact op met ons. • Bekijk de referenties van onze klanten die u reeds zijn voorgegaan.

Na 12 jaar in Turkije te hebben gewoond en gewerkt in de medische sector ben ik in 2016 naar Nederland teruggekeerd. Naast binding met Turkije, spreek ik vloeiend Turks en heb ik goede ervaringen met medische behandelingen in Turkse klinieken.

IM Medical Travel beschikt over expertise en ervaring op het gebied van medische en cosmetische behandelingen. Wij bieden gespecialiseerde medische behandelingen van een hoog kwaliteits-niveau, voor een aanzienlijk lagere prijs dan dezelfde behandeling in Nederland.

In de prijs is inbegrepen: volledig verzorgde transfers in Izmir, hostess ter plaatse, garantiecertificaat, voor- en nazorg in Nederland. Uw reis en verblijf kunnen wij voor u boeken.

Bezoek onze consultatiedagen in Tilburg op 9 & 10 november 2019 en 22 & 23 februari 2020

IM Medical Travel | Middenbeemsterstraat 46, Tilburg | info@immedicaltravel.com | 085-1307679 | www.immedicaltravel.com

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


08404 Margriet van Ingen Uitvaartzorg