Column

Klankmassage Klankmassage voor slaapproblemen, stress en burn-out

Klankmassage Klankmassage voor slaapproblemen, stress en burn-out

01-11-2019

Klankmassage is in Duitsland veelvuldig onderzocht en uitgetest. De Peter Hess methode die in Duitsland ook in de ziekenhuizen wordt gebruikt is een professionele manier van klankmassage die gebruikt wordt om genezingsprocessen te bevorderen.

Bij klankmassage worden de schalen op het geklede lichaam gezet en met zorg aangeslagen. Tijdens de klankmassage ontstaat een sfeer van veiligheid en geborgenheid. Stress, angsten, zorgen, twijfel en andere gevoelens die een negatieve invloed hebben op de gezondheid kunnen worden losgelaten. We nemen ons lichaam en onze behoeften weer bewust waar. Malende gedachten komen tot rust en men ervaart weer ruimte voor ontwikkeling.

Om kennis te maken met deze vorm van ontspanning kunt u voor € 5,- een gezamenlijke klankbeleving bijwonen. De uitvoering is in ‘De Duynsberg’ op de 6e etage. Hierbij wordt op stoelen gezeten. Zaterdag 23 november 19.00 uur & zondag 24 november 10.30 uur Omdat er een beperkt aantal plaatsen is, kunt u een appje of een mailtje sturen om te reserveren. Margreet van der Zee ‘De Duynsberg’ Indigolaan 100, Tilburg. Whats app 06 50628868 of e-mail cmzee@outlook.com Margreet van der Zee is lid van de Nederlandse Beroepsvereniging Voor Hypnotherapeuten. Hypnotherapie kan mogelijk vergoed worden door de zorgverzekering onder alternatieve hulp. Klankmassage wordt niet vergoed door de zorgverzekering, een behandeling kost € 60,-.

De Duynsberg, Indigolaan 346, Tilburg, 3e verdieping, kmr 38 | 06 - 50628868 | cmzee@outlook.com

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).