bruisende zaken

Wat doet de Cesartherapeut?

Wat doet de Cesartherapeut?

01-11-2019

In onze praktijk voor oefentherapie Cesar helpen we mensen met allerlei pijnklachten. Met oefentherapie trainen we je spieren en zorgen we dat je weer soepel wordt.

Ook weer soepel bewegen? We helpen je graag!

Met houdingstherapie verbeteren we je werk- houding, of je houding tijdens het uitvoeren van hobby's. We passen adem- en ontspannings-therapie toe om spanningsklachten te verminderen. En slaaptherapie om de slaapkwaliteit te verbeteren en meer uitgerust wakker te worden. Vaak worden de verschillende therapievormen naast elkaar ingezet.

We bekijken uw klacht of probleem vanuit een holistische visie. Iedereen weet dat pijnklachten invloed hebben op je doen en laten; je beweegt anders door de pijn, je gaat onbewust je spieren anders aanspannen en bij sommigen beïnvloed het ook de slaapkwaliteit.

Door niet alleen de lokale klacht op te lossen, maar ook te kijken naar de beweegpatronen en de algehele houding, zorgen we ervoor dat je klacht opgelost wordt en dat je er ook in de toekomst controle over hebt. En dat maakt de behandeling zeer succesvol!

Neem een kijkje op onze website voor meer info of neem contact op per e-mail

Lange Wagenstraat 55e, Gilze | 0161-456055 | info@oefentherapiecesar-gilze.nl | www.oefentherapiecesar-gilze.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


04470 Discus Animo