bruisende zaken

‘Wij zorgen voor  sfeer in huis’

‘Wij zorgen voor sfeer in huis’

01-01-2020

“Als je bij ons niet slaagt, slaag je waarschijnlijk nergens”, daar is Jeroen Hofland van overtuigd. “Ons assortiment op het gebied van woningtextiel en (binnen)zonwering is namelijk zo uitgebreid, dat we voor ieder wel wat naar wens bieden…”

Gratis montage vanaf 350 euro ordergrootte.

Zelf zien en voelen

En dat doen ze bij Gordijnenhal.nl alweer zo’n dertig jaar. “Eerst met ons gordijnenatelier en sinds 2012 in de huidige vorm met een winkel, showroom en atelier. Hier liggen meer dan duizend stalen op onze klanten te wachten, in alle mogelijke kleuren en motieven, zodat je alles zelf kunt zien en voelen, en in elke prijsklasse. Je kunt het natuurlijk zo gek maken als je zelf wilt, maar ook met een wat kleiner budget kun je bij ons terecht. De gordijnen zijn bij ons sowieso scherp geprijsd doordat we deze in ons eigen atelier op maat maken. En op het gebied van zonwering verkopen we niet de allerduurste merken, maar wel uitsluitend kwaliteitsmerken.”

Kwaliteit & service

Kwaliteit staat namelijk heel hoog in het vaandel bij de Gordijnenhal.nl, net als het bieden van de best mogelijke service. “Daarom doen we ook alles in eigen beheer. Van het inmeten op locatie tot het plaatsen, mocht de klant dat willen. En wat dat inmeten betreft, dat doen we geheel gratis en vrijblijvend, daarna volgt pas een offerte op maat. Dat is nu eenmaal de service die wij bieden.”

Met de trends mee

Of je nu komt voor binnenzonwering of raambekleding, traditioneel of modern, reken maar dat ze bij Gordijnenhal.nl hebben wat je zoekt. “Uiteraard gaan wij ook met de trends mee. Zo zijn momenteel bijvoorbeeld houten jaloezieën en gordijnen met een waveplooi en designrail erg populair, die zie je dan ook zeker terug in ons assortiment. Alles om te zorgen voor wat sfeer bij onze klanten thuis.”

Tot ziens bij ons in de winkel

Eigenaar: Jeroen Hofland | Tinus van der Sijdestraat 2B, Sprang-Capelle | 0416-283253 | www.gordijnenhal.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).