column

Herstel sneller na een operatie  door pre-operatieve training

Herstel sneller na een operatie door pre-operatieve training

01-02-2020

Operaties aan spieren, pezen of gewrichten zijn voor iedereen een ingrijpende gebeurtenis. Vaak gaat dit gepaard met een achteruitgang in fysiek functioneren. Daarom is het raadzaam om voorafgaand aan de operatie (pre-operatief) te starten met trainen.

Pre-operatief trainen zorgt voor een kortere opnameduur en sneller herstel. Gemiddeld starten we zes weken voor operatie met een begeleidingstraject op maat. Hierin is er aandacht voor conditieverbetering en spierkracht opbouw door middel van oefeningen.

Na de operatie starten we de revalidatie met als doel om weer de dagelijkse bezigheden te kunnen doen. Tijdens de revalidatie is er aandacht voor beweeglijkheid, uithoudingsvermogen, stabiliteit en kracht. Hierbij houden wij zo goed mogelijk rekening met uw persoonlijke wensen.

Heeft u sport specifieke doelen? Ook deze doelen hebben een plaatsbinnen uw revalidatie. Onze sportfysiotherapeut helpt u graag fit terug te keren binnen uw tak van sport.

Staat er een operatie op de planning? Neem dan gerust contact met ons op.

Fysiotheek Gilze is al jaren een begrip in Gilze.

Hét gezondheidscentrum waar u terechtkunt voor fysiotherapie, fitness en verandering van uw leefstijl. Onder begeleiding van een professioneel en gespecialiseerd team biedt Fysiotheek Gilze u de mogelijkheid om te werken aan ‘de beste versie’ van uzelf.

Wist u dat? Is er heup- of knie-artrose gediagnosticeerd door uw specialist of huisarts, dan heeft u recht op twaalf fysiotherapie behandelingen vanuit uw basisverzekering.

Augustinastraat 14, Gilze | 0161-452805 | info@fysiotheekgilze.nl | www.fysiotheekgilze.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


11031 -Zuster Evie Waspik