bruisende zaken

Voor een mooi kunstgebit!

Voor een mooi kunstgebit!

01-03-2020

Overweeg je een nieuwe gebitsprothese? Wil je informatie over een klikgebit? Is je huidige kunstgebit toe aan onderhoud of reparatie? Voor al deze dingen ben je bij Tandtechniek Van Beijsterveldt in Rijen aan het juiste adres.

 

Het zit goed

“Ons tandtechnisch lab is al dertig jaar een begrip in de regio. Kom je bij ons voor je kunstgebit, dan kun je ervan uitgaan dat het goed zit. Of het nu gaat om een volledige prothese of een klikgebit op implantaten!”

Natuurlijk resultaat

Kunstgebitten worden bij Tandtechniek Van Beijsterveldt volledig op maat, passend bij de wensen van de klant vervaardigd. “Kleur en vorm kunnen zelf worden gekozen om tot een zo natuurlijk mogelijk ogend resultaat te komen.”

Onderscheidend

“Doordat wij werken met twee tandprothetici kunnen klanten over het algemeen snel terecht voor een afspraak. We zijn een gecertificeerd laboratorium, waardoor we garant kunnen staan voor een hoge kwaliteit. Je krijgt bij ons een in Nederland gemaakte prothese met veel aandacht voor nazorg. Reparaties proberen wij bovendien binnen een dag al klaar te hebben en ook het contact met de verzekering nemen wij onze klant uit handen. Alles om de best mogelijke service te kunnen bieden. Informeer gewoon eens naar de mogelijkheden of maak een afspraak.”

 

“Hoge kwaliteit met een uitstekende nazorg!”

info@ttlvanbeijsterveldt.nl | www.ttlvanbeijsterveldt.nl | Stationsstraat 42, Rijen | 0161-227663

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).