bruisende zaken

Hét juiste adres voor een  betrouwbare jonge occasion

Hét juiste adres voor een betrouwbare jonge occasion

01-04-2020

Op zoek naar een nieuwe auto? Autobedrijf Roks is al 53 jaar een begrip in Goirle en hét vertrouwde adres voor al uw wensen op autogebied.

“Bij ons in de showroom vindt u een gevarieerd en onderscheidend aanbod auto’s dat wekelijks wordt aangevuld met nieuwe (jonge) occasions om het aanbod voor onze klanten zo aantrekkelijk mogelijk te maken”, vertelt eigenaar Ad Roks. “Doorgaans hebben wij meer dan zestig occasions op voorraad.” En ook als u op zoek bent naar een nieuwe auto bent u bij dit familiebedrijf aan het juiste adres. “We leveren eveneens alle merken nieuw. Geef uw wensen door aan mijn zoon Patrick of aan mij zelf en wij gaan voor u op zoek.”

Service & kwaliteit

Autobedrijf Roks staat bekend om de grote klantgerichtheid en daarmee klanttevredenheid. “Vanuit onze eigen passie voor auto’s helpen wij al onze klanten bij het vinden van de juiste auto. Iets waar wij door ons altijd wisselende aanbod en onze zeer ruime ervaring elke keer weer snel in slagen. Wij staan voor service en kwaliteit in de breedste zin van het woord en dat merkt u!”

Onderhoud & reparatie

Ook in de eigen werkplaats van Autobedrijf Roks staan service en kwaliteit zeer hoog in het vaandel. “De focus ligt bij ons op de verkoop van jong gebruikte auto’s, maar ook voor onderhoud en reparaties kunt u bij ons uiteraard terecht. Bij ons goed gekwalificeerde en gemotiveerde personeel is uw auto gegarandeerd in goede handen. Dit maakt ons tot dé full-service mobiliteitspartner van de regio. Benieuwd of wij ook iets voor u kunnen betekenen? Loop gewoon eens binnen of maak een afspraak. U bent van harte welkom!”

Vertrouwd sinds 1967

Eigenaar: Ad Roks | Dorpsstraat 72, Goirle | 013-5341659 www.autobedrijf-roks.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


08270	Gordijncentrum