Column

Wilt u genieten van  goed zicht zonder bril?

Wilt u genieten van goed zicht zonder bril?

01-05-2020

Profiteer dan van een goede maar voordelige FEMTOSECOND LASIK, LASEK/PRK of Lenswissel (RLE)behandeling! Onze moderne kliniek beschikt over uitgebreide behandelmogelijkheden. De meeste operaties worden uitgevoerd door onze professor Mahmut die een van de meest gerespecteerde oogchirurgen in Turkije is.

Voor de behandeling in Izmir worden er een aantal onderzoeken uitgevoerd. Onze hostess is aanwezig voor ondersteuning en vertaling vóór, tijdens en na de behandeling.

Een voorbeeld van ooglaseren zonder mes is de Femto LASIK methode. Door de zeer snelle hersteltijd zie je enkele uren na de behandeling weer helemaal scherp. 1290 euro voor beide ogen.

PRK staat voor Photo Refractive Keratectomie (Lasek). Het bovenste beschermlaagje van het hoornvlies wordt weggehaald met alcohol. Daarna behandelt de oogarts met de laser het hoornvlies tot de juiste sterkte is verkregen. 1290 euro voor beide ogen.

Bij een lenswissel (Refractive Lens Exchange) wordt de natuurlijke ooglens vervangen door een kunstlens. Er is een breed assortiment aan kunstlenzen, die beschikken over unieke eigenschappen waarbij uw afhankelijkheid van een bril sterk vermindert.

U kunt ook terecht bij IM Medical Travel voor cosmetische oogchirurgie zoals ooglidcorrecties, ooglift of wenkbrauwlift! Bezoek onze website voor meer informatie en aanmelding voor de consultatie dagen.

Mevr K.S en Dhr M. Uslu: “De tandartskliniek was uiterst modern en alle specialisten zijn onder één dak te vinden. De hele behandeling is pijnloos verlopen en waren de tandartsen heel erg vriendelijk. Alle tandartsen spraken goed engels en zo nodig was Ilona altijd aanwezig om iets in het Nederlands uit te leggen.

De tandarts die mij hielp was zo vriendelijk en stelde je zo op je gemak, dat je bijna zou vergeten dat je bij de tandarts zit. Zelfs de verdovingsprikken waren vrijwel.

Voor wat betreft het ooglaseren in het ziekenhuis: ook dit was zeer modern. Men sprak hier ook goed Engels en Ilona is er voor uitleg in het Nederlands. Na het vooronderzoek volgde een pijnloze laserbehandeling. Een paar uur later... prima zicht. De volgende ochtend een nacontrole en vervolgens in het zonnetje op de boulevard genieten van 100% zicht.

Naast de behandelingen hebben we echt een vakantiegevoel gehad in Izmir: lekker slenteren en winkelen in de stad, heerlijk eten en alle bezienswaardigheden bekijken.

Wij zouden iedereen aanraden om via IM Medical Travel naar deze klinieken te gaan. Heel erg bedankt en als er nog een tandartsbehandeling nodig is, komen we zeker bij jullie terug!!!”

Reis met IM Medical Travel en u wordt volledig ontzorgd! Begrip, vertrouwen en openheid zijn onze kernwoorden.

Middenbeemsterstraat 46, Tilburg | 085-1307679 info@immedicaltravel.com www.immedicaltravel.com

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


00182 Budoshop TeeJoos