bruisende zaken

Het wordt weer smullen bij DongensGenieten

Het wordt weer smullen bij DongensGenieten

01-07-2020

Wie al eens gegeten heeft bij DongensGenieten gegeten heeft weet het al: Hier kun je echt lekker, vers en uit de streek eten! Van lunch tot a la carte tot sharing proeverijgerechtjes; alles wordt met liefde bereid.

 

Ook over de (h)eerlijke ingrediënten wordt zorgvuldig nagedacht. Zo komen onder andere de hamburgers van Boerderijwinkel D’n Heerd, letterlijk van d’n overkant! Monique Jansen runt hier haar eigen boerderijwinkel met als basis haar eigen natuurvlees van haar koeien. Deze koeien worden met boerenliefde verzorgd en kunnen het hele jaar door zo de natuur in en dat proef je. In de gloednieuwe(!) roundhouse hebben Monique haar koeien het heerlijk naar hun zin. Naast het (h)eerlijke natuurvlees vind je in deze boerderijwinkel ook boerenkaas, Dongens bier van Opener en nog veel meer verse streek en seizoensproducten.

Neem eens een kijkje op haar site www.denheerd.nl of zoek ze eens op Facebook of Instagram DongensGenieten is trots op een lokale ondernemer als D’n Heerd en stelt ze dan ook graag aan jullie voor.

De samenwerking tussen beiden is zo tof dat er bij D’n Heerd zelfs bijzondere uitstapjes geboekt kunnen worden. De komende maanden zullen de locaties waar DongensGenieten haar streekproducten vandaan haalt aan u worden voorgesteld…. Houd Bruist dus goed in de gaten en maak kennis met al het lekkers dat uit Dongen komt! DongensGenieten MEATS D’n Heerd met een KOE-linaire rondkijk.
 

Wat zijn de spelregels van deze excursie?


• Te boeken van 10 tot 16 personen
• Mogelijk van woensdag t/m zondag
• Ontvangst door de boerin bij DongensGenieten met mogelijkheid tot welkomstdrankje
• Rondkijk van +/- 1 uur
• Mogelijkheid tot shoppen in de boerenwinkel D’n Heerd
• Aansluitend een KOE-linair diner bij DongensGenieten:
• Welkomst Biercocktail
• 4-gangen Heerd-menu
• (overige drankjes niet inbegrepen) € 37,50 per persoon

 

Knip de bon uit ons magazine en bij inlevering hiervan ontvangt u van DongensGenieten een heerlijke zoete lekkernij als u uw KOE-linaire rondkijk start met een welkomst koffie of thee bij aanvang van het arrangement.

Eindsestraat 2, Dongen Informatie & reserveringen: Bel 0162 238080 of mail naar reserveringen@dongensgenieten.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).