bruisende zaken

Golfen, te leuk om niet te doen!

Golfen, te leuk om niet te doen!

01-08-2020

Altijd al eens een (golf)balletje willen slaan? In Dongen moet je zijn! Golfcentrum Dongen is een zeer gemoedelijke en gastvrije golfbaan waar iedereen zich meteen thuis voelt. “Brabantse gezelligheid staat bij ons hoog in het vaandel”, vertelt John van Hooft. “Daarom staan we zeven dagen per week, 362 dagen per jaar klaar voor iedereen die wil golfen of even gezellig wil komen borrelen of een hapje eten.”

Kom ook naar onze Open Golfdag op 5 april

 

De golfbaan is zeer landelijk aangelegd en grenst aan natuurgebied De Duiventoren dat zich uitstrekt tussen Dongen en Rijen. Naast de 9 holes Par 36 baan is er ook een 6 holes Par 3 baan, een gedeeltelijk overdekte drivingrange, een chipping green en een puttingreen. Gevorderde, beginnende en startende golfers kunnen hier dus naar hartenlust het ‘spelletje’ spelen!

Ben je lid van Golfcentrum Dongen?

Dan ben je automatisch ook lid van Golfcentrum Roosendaal! Doordeweeks speel je gratis in Roosendaal wanneer je lid bent van Golfcentrum Dongen. Oftewel: twee golfbanen voor de prijs van één. Leuk voor de afwisseling!

Golf je nog niet?

Start dan bij de PGA erkende Golfschool met de introductiecursus. Voor € 49,95 p.p. maak je in vijf lessen van vijftig minuten kennis met de golfsport. Golf je al wel? Speel dan mee met de leuke en gezellige wedstrijden die Golfvereniging Dongen organiseert.

Denk jij ook dat golfen te leuk is om niet te doen? Word lid tot 1 januari 2021 voor slechts € 475,- Deze aanbieding geldt alleen als je niet eerder lid bent geweest van Golfcentrum Dongen en Roosendaal. Jij komt toch wel even langs?

 

Meer informatie vind je op www.golfdongen.nl

Bedrijfsleider: John van Hooft | Zandeweg 2, Dongen 0162-320783 | www.golfcentrumdongen.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).