bruisende zaken

Hummingbird help je weer op weg

Hummingbird help je weer op weg

01-09-2020

Mirjam van de Weyer wilde heel graag werken vanuit haar hart. Om die reden gooide ze het roer om en begon ze in maart 2019. onder de naam Hummingbird met haar eigen praktijk in NLP coaching. Hier helpt ze de mensen die bij haar komen om meer inzicht te krijgen in zichzelf. Vanaf deze maand ontvangt ze jou met trots in haar nieuwe praktijkruimte in Zen’trum De Verbinding te Tilburg.

“Ik ga ieder gesprek open in”

“Het is een plek waar je je meteen thuis voelt en tot rust komt”, vertelt Mirjam. “Voor mij is het essentieel dat jij je hier veilig en geborgen voelt. Dat is de perfecte basis om op verder te bouwen. Ik heb zelf ervaren wat NLP voor je kan doen. Dankzij mijn opleiding bij Raymond Otten beschik ik nu over een rugzak vol tools waarmee ik andere mensen kan ondersteunen en begeleiden.” Verschillende technieken “NLP is een intern proces over de waarneming van de wereld. Zintuigelijke waarnemingen worden hierbij omgezet naar externe gedragingen. Hoe nemen we waar en hoe reageren we op de buitenwereld. Dat is de vraag die leidend is in het NLP communicatiemodel. Hiermee krijg je meer inzicht in gedragspatronen, gedachtenpatronen en gevoelens die je belemmeren. Om dit op te lossen, gebruik ik verschillende technieken waaronder EFT (Emotional Freedom Technique). Hierbij worden sensaties in het lichaam ontkoppeld van een situatie, waardoor je je anders gaat voelen in deze situatie, met als gevolg dat gedragingen en gedachtenpatronen veranderen." Weer op weg helpen “De vragen waar mensen mee komen, zijn heel divers. Wellicht worstel je met woede- en wraakgevoelens waar je van los wilt komen, heb je begeleiding nodig om van je eetbuien af te komen, of wil je gewoon meer zelfvertrouwen krijgen.” NLP zorgt ervoor dat je inzichten krijgt en mind sets kunt veranderen.
 

Langendijk 81 Tilburg | 06-83422173 | info@hummingbirdnlpcoaching.nl | www.hummingbirdnlpcoaching.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).