bruisende zaken

Een begrip in de regio

Een begrip in de regio

01-09-2020

Je interieur moet aanvoelen als een tweede huid waarin je je veilig, beschermd en op je gemak voelt. Van de Sande Woning-inrichters kan hierbij helpen...

Familiebedrijf “Van de Sande Woninginrichters is al sinds 1932 een begrip in de regio en zo’n twintig jaar geleden hebben mijn broer en ik, samen met onze partners, dit familiebedrijf overgenomen. Geweldig om met familie samen te werken; we weten precies wat we aan elkaar hebben, waardoor we onze klanten niets dan het beste weten te bieden.” Assortiment “In onze winkel verkopen wij alles op het gebied van stoffering en vloerbedekking; van gordijnen tot karpetten en van zonwering tot pvc vloeren. Op onze website is al een goed beeld te krijgen van ons ruime assortiment, maar het best kun je eigenlijk gewoon eens een keer bij ons binnen komen lopen.” Keuze genoeg “Wij staan voor kwaliteit en doen alles in eigen beheer, van het adviseren tot het installeren. Daarnaast staat service bij ons zeer hoog in het vaandel en proberen wij ons telkens weer te onderscheiden door te blijven vernieuwen. Het assortiment wisselt dan ook continu en we houden de nieuwste ontwikkelingen nauwlettend in de gaten om de laatste trends te kunnen leveren. Maar tegelijkertijd ben je bij ons ook nog steeds aan het juiste adres voor een wat klassiekere stijl. Kortom, we kunnen iedereen, met welke smaak dan ook, van dienst zijn. Onze grote showroom hangt altijd vol, dus keuze genoeg”.

Alles kan “Een mooi interieur creëren voor onze klanten, dat is het mooiste wat er is en vormt elke dag dan ook weer onze uitdaging. Of we nu voor een klant alleen een gordijn hoeven te verzorgen of dat we van een interieurbouwer de stoffering van een groot project mogen doen. Alles kan en vrijwel niets is ons te gek!”

Goirkestraat 53B, Tilburg 013-5360625 | www.vdsandewoninginrichters.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).