Adverteren werkt!

bruisende zaken

Je meubels en auto weer als nieuw

Je meubels en auto weer als nieuw

01-10-2020

Ben jij uitgekeken op je bank? Of heb je een erfstuk waar je geen afstand van kunt doen en dat je een tweede leven gunt? Klop dan eens aan bij John’s meubel- en autostoffering. Met ruim 25 jaar ervaring in het vak heeft het stofferen van meubels én auto’s voor hem geen geheimen.

Kwaliteit staat voorop

John wordt in zijn bedrijf bijgestaan door zijn vrouw en vier kundige medewerkers. “Je kunt het zo gek niet bedenken of we kunnen het herstofferen. Maar we maken bijvoorbeeld ook kussens voor je boot, caravan of camper. Mensen kunnen rekenen op een eerlijk advies. Als wij denken dat je meubels in een te slechte staat zijn, dan zeggen we dat gewoon. Als extra service halen we je meubels op en brengen deze ook weer retour.” Meubels op maat “In samenwerking met Van Venrooij Interieurbouw maken we meubels desgewenst ook geheel op maat. We doen veel in de horeca. Zo hebben we onlangs het complete interieur mogen maken voor de nieuwe golfbaan in Cromvoirt en drie restaurants van chef-kok Freek van Noortwijk in Amsterdam.” Auto’s stofferen John en zijn team nemen ook auto’s onder handen, zowel nieuwe als oldtimers. Reparaties behoren eveneens tot de mogelijkheden. “Het gaat vaak om aparte, uitdagende klussen, waar ik als liefhebber mijn hart in kwijt kan. Laatst had ik hier een Citroën B2 uit 1921, dat zijn wat mij betreft de krenten in de pap.” Hoogwaardige materialen “We werken alleen met hoogwaardige materialen van bekende leveranciers als DUX International. Romo, Kobe, Joop en Lancier. Je kunt bij ons kiezen uit maar liefst 35.000 verschillende stoffen, inclusief leer. Daarmee hebben we voor ieder wat wils.”

De Sonman 8a, Moergestel | 013-5132136 / 0 6-41856316 | info@johnsstoffering.nl | www.johnsstoffering.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).