Adverteren werkt!

column

Maak van je keukentafel de fijnste werkplek!

Maak van je keukentafel de fijnste werkplek!

01-12-2020

Heb jij de afgelopen periode ook meer thuisgewerkt en mis je je bureau en verstelbare stoel ook zo? Thuiswerken heeft dit jaar een hele andere betekenis gekregen, massaal werkten we vanuit de huiskamer of keukentafel en volgden meetings ditmaal online. Het scheelt een hoop reistijd en fileleed. Echter gaf een gesprekje bij je collega twee deuren verder ook wel wat ontspanning en een bezoekje aan de printer op de andere verdieping doorbrak net even het lange zitten.

Word weer vitaal en doe wat je het liefste doet!

Het langdurig gebruik van de te hoge tafel, te lage stoel, een kleine laptop, het verkeerd of helemaal niet gebruiken van een toetsenbord, een donkere kamer met vervelende lichtinval, minder ontspanning in de pauzes? Het gevolg van het thuiszitten, meer lichamelijke klachten rond rug, nek en schouders gedurende het thuiswerken. Maar dit is helemaal niet nodig. Ook thuis is het heel goed mogelijk om klachtenvrij je werkzaamheden uit te voeren.

Wil jij leren hoe je van je keukentafel een ergonomisch verantwoord bureau maakt? Het liefst gewoon met de middelen die binnen handbereik zijn? Zeg je verkrampte schouders en stijve nek gedag en start samen met ons deze week nog met het creëren van je ideale thuis werkplek.

Verbeter de ergonomie op je thuiswerkplek, leer met tips over je houding, specifieke oefeningen en adviezen hoe jij gezond kunt blijven werken en pijnklachten de baas wordt.

Oefentherapie Cesar al weer 5 jaar gevestigd in gezondheidscentrum de Flair te Gilze! Als Oefentherapeut help ik je graag met effectieve oefeningen en adviezen lichamelijke klachten te verminderen.

Leer ik je omgaan met chronische pijnklachten, je houding te verbeteren en kwalitatief beter te slapen.

Lange Wagenstraat 55e, Gilze 06 - 130 25 660 info@karinoomenoefentherapie.nl www.karinoomenoefentherapie.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).