bruisende zaken

Een jongere huid?

Een jongere huid?

01-03-2021

Ouder worden, hangende oogleden, rimpels krijgen, kraaienpootjes, ga zo maar door... Je moet er natuurlijk niet aan denken! Helaas krijgt toch iedereen hiermee te maken. Naarmate je ouder wordt, verliest je huid de energie en vernieuwt hij zich langzamer dan voorheen, waardoor de eerste tekenen van veroudering ontstaan.

Slechts een telefoontje verwijderd van een mooie en gladdere huid.

Gelukkig zijn er tegenwoordig heel wat manieren om huidveroudering te verminderen. Een van die methodes is de Hydradermie Youth-behandeling. De Hydradermie Youth-Behandeling wordt ook wel de ‘ster’-behandeling genoemd en is geschikt voor ieder huidtype. Door de behandeling wordt je huid goed gehydrateerd en gevoed, met als gevolg dat huidveroudering vermindert. Dat wil toch iedereen? En wat zijn de resultaten…?
• de huid is hersteld en komt minder oud over
• de fijne lijntjes en rimpels zijn verminderd
• de huid krijgt een lift en ziet er frisser uit

Wil je het zelf ervaren? Maak dan een afspraak via www.artinails-beauty.nl of bel 013-5439028

Bredaseweg 94A, Tilburg | 013-5439028 | info@artinails-beauty.nl www.facebook.com/Artinails-Beauty | www.artinails-beauty.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


10943 - Restaurant Palace Tilburg