bruisende zaken

Borrelen, eten en feesten bij ‘t Vermaeck

Borrelen, eten en feesten bij ‘t Vermaeck

01-06-2021

Het ondernemen zit Joost Willemse in het bloed. Sinds zijn vijftiende werkt hij al in de horeca en in 2003 opende hij Café - Eeterij ’t Vermaeck in Rijen. Hier kun je gezellig borrelen, heerlijk eten of lekker feesten in een gemoedelijke en ongedwongen sfeer.

“We zijn geen restaurant, maar wel nét iets meer dan een gewoon eetcafé”, vertelt Joost. “Zo hebben we mooie tapas- en borrelhapjes en een uitgebreide bierkaart met meer dan zestig verschillende biersoorten.”

Lunch en diner

De menukaart van de eterij biedt je een uitgebreide keuze voor lunch en diner. “Kwaliteit staat voorop; we willen dat je hier kunt eten op restaurantniveau. Alles wordt bereid in eigen keuken, met dagverse (streek)producten. Van varkenshaassaté tot spareribs, het kan allemaal! Mensen komen bovendien van heinde en ver voor het broodje ’t Vermaeck en ons broodje pikante kip.” Desgewenst bezorgt ’t Vermaeck ook maaltijden aan huis.

Feesten en partijen

Ook op de twee terrassen, inclusief een kleine speeltuin voor de kids, is het aangenaam toeven. “Bij mooi weer kunnen we hier barbecueën op de buitenbarbecue voor groepen vanaf vijftien personen. Zit het weer niet mee, dan is barbecueën eveneens mogelijk in de feestzaal. In onze ‘spiegelzaal’ kunnen groepen terecht van twintig tot vierhonderd personen, voor alle mogelijke gelegenheden. We verzorgen bovendien graag de catering voor allerlei feesten en partijen bij bedrijven of particulieren aan huis. Eventueel met alles erop en eraan.”

Voor ieder wat wils

“Onze medewerkers vormen echt een team; we doen het met z’n allen! Die saamhorigheid stralen we ook uit, wat mede zorgt voor de goede sfeer. Daar komen veel gasten speciaal voor terug. Ons publiek loopt uiteen van zakelijke klanten en militairen van de nabijgelegen vliegbasis tot tieners en families. Ook dat maakt ’t Vermaeck uniek. Tijdens Carnaval verwelkomen we gemiddeld zeshonderd mensen per dag, een hele happening. Keihard werken dus, maar ontzettend leuk om te doen!”

“We doen het met z’n allen!”

Rijksweg 115, Rijen | 0161-240716 | info@hetvermaeck.nl | www.hetvermaeck.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


10943 - Restaurant Palace Tilburg