bruisende zaken

Zomer!

Zomer!

01-06-2021

Wie houdt er niet van de zon, het strand of het zwembad? Maar waar we niet van houden zijn de schadelijke effecten die zand, zout en uv-stralen op ons haar hebben.

Bestellen op onze website kan snel en gemakkelijk

Gelukkig zijn er speciale producten voor de zomer, die ons helpen om die schadelijke invloeden tegen te gaan zodat we aan het eind van de zomer nog steeds gezond en stralend haar hebben.

De meeste merken hebben drie ZOMERPRODUCTEN.

1 Shampoo, speciaal voor het verwijderen van chloor of zout dat zich tijdens het zwemmen in een zwembad of de zee aan het haar hecht.

Het is belangrijk om je haar direct na het zwemmen met deze shampoo te wassen. 2 Conditioner, na het wassen met de speciale shampoo de conditioner gebruiken om het haar te herstellen. 3 Beschermende speciale spray, deze werkt, net zoals een zonnebrandcrème voor je huid, om je haar te beschermen tegen de schadelijke uv-stralen. Gedurende de dag royaal opsprayen.

Al meer dan twintig jaar ervaring als groothandel in professionele haarproducten, waarbij service voor de klant centraal staat!

FIJNE ZOMER!!!!

Onze winkels Julianastraat 2, Uden 0413-288779 Kruisstraat 46A, Oss 0412-484092 Aabeestraat 11-13, Tilburg 013-8811276 Waterstraat 48, Tiel

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


08270	Gordijncentrum