bruisende zaken

BOSCH CAR SERVICE AUTOHUIS RIJEN: Dé autospecialist van Rijen

BOSCH CAR SERVICE AUTOHUIS RIJEN: Dé autospecialist van Rijen

01-06-2021

Is je auto toe aan een onderhoudsbeurt of repartie? Of zoek je wellicht een nieuwe (jong gebruikte) auto? Bij Autohuis Rijen moet je zijn! “Bij ons vind je alles onder één dak voor jouw gemak”, vertelt eigenaar Rob Kuijten.

Alles onder één dak

Autohuis Rijen is al sinds 1985 een gevestigde naam. “We zijn in de loop der jaren flink gegroeid”, vertelt Rob trots. “Inmiddels werken we op dealerniveau, maar tegelijkertijd zijn we ook nog steeds die ‘ouderwetse’ dorpsgarage waar iedereen welkom is en op zeer persoonlijke wijze wordt geholpen. Bij ons ben je als klant geen nummer, we nemen uitgebreid de tijd om iedereen zo goed mogelijk te helpen, waar je ook voor komt.”

‘Alles behalve schade’

Het aanbod van Autohuis Rijen is breed. “Wij doen alles behalve schade”, aldus Rob. “Maar voor zaken als onderhoud, apk, bandenwissel, uitlijnen en ga zo maar door, ben je bij ons aan het juiste én vertrouwde adres. Daarnaast kunnen we je ook helpen met onder andere het afsluiten van een autoverzekering, pechhulp en private lease en we hebben bovendien een speciale brug en de benodigde ruimte voor het werken aan caravans en campers. Die laatste mogelijkheid biedt lang niet elke garage, maar wij willen onze klanten nu eenmaal zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn.”

Eerlijk advies

Bij Autohuis Rijen vinden ze het dan ook belangrijk om met hun klanten mee te denken. “We staan voor kwaliteit en een topservice. We geven onze klanten dan ook altijd een eerlijk advies en denken met ze mee over de best mogelijke oplossing voor hun auto. Wat voor merk of type het ook is. We zorgen er namelijk voor dat we altijd op de hoogte zijn van de nieuwste technieken, waardoor ook mensen met bijvoorbeeld een elektrische auto gewoon bij ons terechtkunnen.”

Kom het gewoon zelf eens ervaren bij Autohuis Rijen!

Eigenaren: Marc Klaassen en Rob Kuijten Hoofdstraat 109, Rijen | 0161-227477 | www.autohuisrijen.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


10943 - Restaurant Palace Tilburg