bruisende zaken

 Sinds 26 maart is Dongen  een heuse Eetwinkel rijker!

Sinds 26 maart is Dongen een heuse Eetwinkel rijker!

01-06-2021

Jeroen en Jannie hebben als verlengstuk van hun restaurant&proeverij DongensGenieten een winkelruimte gecreëerd waar je terechtkunt voor heerlijke gerechten, vers brood, kies&mix maaltijden en alles voor de thuis-genieter en hobby-kok. Uiteraard alles uit de keuken van het restaurant en natuurlijk uit de streek! Net zoals in hun restaurant is De Eetwinkel zorgvuldig ingericht en kom je binnen in warm en sfeervolle ruimte; precies zoals jullie van Jeroen en Jannie gewend zijn.

ONZE THUIS-KOOK-PAKKETTEN en veel meer!

Assortiment

De Eetwinkel heeft een ruim en wisselend assortiment aan verse gerechten en smaken. Denk hierbij aan diverse salades, smeersels, tapas, verse broden, soepen, kies&mix maaltijden, desserts … “Naast al het lekkers uit onze keuken vind ik het heel leuk het assortiment uit te breiden met lekkere oliën, dipjes, sauzen, koffie, zoetwaren en eigenlijk te veel om op te noemen”, legt Jannie uit. “Het leuke is dat mensen hier meerdere keren per weekend komen, dan voor de borrel of diner, dan lekker brood voor de lunch en dan weer voor een leuk cadeautje”. Want ook dat is mogelijk: al die mooie producten zijn ook ontzettend leuk om cadeau te geven.

Om het Thuis-Genieten een restaurantwaardig tintje te geven heeft chef-kok Jeroen een mooi concept opgezet: “We hebben alle gerechten bereid in onze keuken. Denk hierbij aan diverse soorten groenten, vlees of vis en uiteraard de bijgerechten als aardappel, rijst en pasta. Al deze gerechten hebben wij per persoon geportioneerd en zijn zeer gemakkelijk thuis op te warmen. Aangezien het per persoon te verkrijgen is, kun je samen eten maar kun je wel zelf kiezen wat jij het lekkerst is”, aldus Jeroen. “Net zoals je zelf je menu kiest als je uit eten bent,” vult zijn vrouw Jannie hem aan. De gerechten zijn met het grootste gemak au bain-marie of in de oven op te warmen. “Doordat wij alles sous-vide bereiden gaat er niets van de smaak, vitaminen en kwaliteit verloren”, volgens Jeroen.

We weten nu als geen ander hoe we moeten genieten van het leven. Hier hoort lekker eten en drinken bij, in de horeca maar ook thuis! De Eetwinkel vind je aan de voorzijde van het pand van DongensGenieten aan de Eindsestraat 2 in Dongen en is op vrijdag, zaterdag en zondag geopend van 10.00 tot 17.00 uur.

De Eetwinkel beschikt over een eigen parkeerplaats aan de terraszijde van DongensGenieten.

Kom snel een kijkje nemen

Volg ons op: facebook/De-Eetwinkel óf bezoek: www.dongensgenieten.nl/de-eetwinkel

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


11031 -Zuster Evie Waspik